Postat în original de
hyde
Am activat si optiunea de a comanda fara inregistrare si o sa fie optiunea standard. Cine vrea sa-si faca cont o sa-si faca.
Cine face cont, ii dai voucher la prima comanda, gen 10 lei. (asta daca te ajuta pe tine sa aiba cont si nu iti e suficient adresa de email + nr telefon client)
Sus la cos cand nu am nimic apare 0 produs(e). Tradu-le diferentiat, cand e 0 sa apara produse, la 1 "produs", si asa mai departe.
Sub related in pagina de produs baga si "clientii care au comandat acest produs au mai cumparat si ...", iar acolo pui produsele complementare. Chiar ai acolo sub related spatiu pt asta.
"Cumpara acum" si orice alt text ce se repeta la infinit pe pagini, fa-le butoane imagine, optimizate. Nu le lasa text ca iti distrug densitatea in pagina.
La poze nu ai zoom.
Footerul cred ca ar arata mai bine pe 2 linii, daca tot vrei sa bagi si cont bancar si tot. Din cate stiu e de ajung reg com si ro + nume firma. (nu stiu exact).
Nu stiu de ce, dar pe index cand vreau sa intru pe un produs, nu merge mereu din prima si trebuie sa mai dau inca o data click.
Am accesat un produs din index, si la breadcrumbs apare "Home Covorase protectie podea, hartie plastifiata - rola 500 bucati". As fi vrut sa vad aici si categoria din care face parte, sa intru pe ea si sa vad toate produsele de acest gen. Daca am intrat din index, chiar nu stiu pe ce categorie e produsul si singura posibilitate ar fi sa ma apuc sa le iau pe toate la rand.
La produse vad ca ai 3 tipuri de "stoc". Stoc inexistent nu ai? Adica produse pe care nu le mai gasesti la furnizori? Acolo ai putea baga buton gen "anunta-ma cand e disponibil" si baga omul adresa de email sau nr de telefon si primeste email.
+ retargetare, daca nu faci deja. (pentru clientii ce revin, le bagi cupon de reducere gen x lei daca comanda de o suma minima). Asta poti face atat la cei care au mai comandat deja, cat si la cei care doar au mai vizitat siteul dar nu au finalizat comanda.
Textul asta il ai duplicate in toate paginile, si nu e prea ok "Imaginile sunt cu titlu de prezentare si nu reprezinta obligatie contractuala. Produsele pot sa arate in realitate in mod diferit datorita modificarii design-ului fara notificare prealabila de catre producator. Pretul afisat este pe bucata sau unitate de ambalare daca nu se specifica altfel.". Fa-l imagine daca tot ai nevoie de el musai in orice loc. Mai rau va fi pe versiunea responsive, dar gasesti o solutie pana la urma. Eventual poti afisa chestia asta doar in "termeni si conditii" daca nu e nevoie de ea musai in pagina fiecarui produs. Sau poti baga un mesaj scurt fix sub poza daca tot vrei sa il vada.
Descrierile de produs fa-le mai lungi, mai descriptive. Daca ai putea sa pui si video asa cum au zis colegii, ar fi super. La multe cu siguranta gasesti clip de la producatori, nu e musai sa le faci tu.
Cand ai in cos produse adaugate cu valoare sub 240 lei baga un mesaj de atentionare: "mai adauga de suma x si primesti livrare gratuita!". Asa ii convingi sa mai adauge produse ca sa economiseasca la livrare. Poate mai e nevoie de doar cativa lei sa atinga pragul, si economisesc 20 ron sau cat ceri pe curierat. De asemenea, mai poti face un prag apoi, cand depaseste gen 500 lei, ii zici ca are reducere 5%.
De asemenea, incearca sa faci si retargetare pe facebook. Nu stiu exact cum se face, dar am vazut multe cazuri in care dupa ce am vizitat un magazin, mi-au aparut produsele pe facebook, in anunturi. Aici ai putea trage calumea, documenteaza-te ca sigur merita.
Daca tragi pe seo, fa titlurile seo diferite de title din pagina de produs. Spre exemplu la "Spray adeziv pentru lipiri detasabile / 11802500 / 500 ml" lasa-l asa in pagina de produs, dar title seo fa-l ceva de genul "Cel mai bun spray adeziv pentru lipiri detasabile - 500 ml la doar 58,63 lei". Ar atrage mai multe clickuri in serps, implicit vor creste pozitiile.
Ai putea renunta la detaliile de la "Disponibilitate produse" puse in orice pagina. Fa altfel: cand duci mouse-ul pe "Disponibilitate" acolo deasupra la butonul de adaugare in cos, indicatorul sa aiba un hover. Cand tii mouse pe el, sa afiseze mesaj cu ce inseamna acel stoc.
AI buton de share in pagina de produs. Baga si un link, un golge plus, si un tuit.
In rest e bine, siteul arata frumos, design simplu si util. Nu am verificat pe mobil, dar sper ca e perfect.
Parerea mea.
Ultima modificare făcută de edy12006; 14th January 2017 la 08:51.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.