Buna ziua, comunitate SEO
Detin domeniul nebundupafotbal.ro pe care deja de multa vreme vroiam sa il fac parte dintr-un proiect pentru site de fotbal.
Ideea este ca vreau sa il transform pe viitor intr-un site cu informatii, cronici, poze si rezultate pentru ligiile inferioare din Romania (de la liga II in jos).
Dar ma gandeam sa profit luna aceasta de disputarea Campionatului European pentru a-mi aduce cativa vizitatori.
Pana acum am lucrat doar in crearea de siteuri si cu aplicatii server side si nu stiu foarte multe despre SEO, sunt la inceput de drum cu acumularea informatiilor.
Am citit multe topicuri de pe acest forum si de pe blogurile de specialitate din Ro.
Voi incepe sa lucrez la structura si design-ul siteului saptamana aceasta si voi incerca sa il termin pana la primul meci de la Euro.
Vreau sa scriu continut de calitate, nu vreau sa am legatura cu pariuri/tipster/etc, vreau sa adun rezultate din liga 2, liga 3 si cele judetene.
In final, voi vrea sa monetizez siteul cumva... Nu cred ca inteleg inca principiul 100%, dar ma informez.
Am cateva intrebari punctuale, daca aveti bunavointa sa ma sfatuiti:
1. Vi se pare o alegere buna numele de domeniu?
2. Mai sunt atractive in Ro siteurile cu stiri si articole despre fotbal? Care sunt sansele ca proiectul sa ajunga un succes si ce target de vizitatori sa-mi setez ?
3. Cum as putea profita de "faima" Euro-ului pentru a aduce deja vizitatori spre siteul meu ? Merita sa fac acest lucru daca dupa siteul se va adresa fotbalului din ligiile inferioare ?
4. Cum se poate monetiza un astfel de site si in ce directie sa o iau (AdSense, reclame partenere, etc) ?
5. Unde am cele mai mari sanse sa gasesc colaboratori pentru articole din fotbalul de Liga 2, 3 sau judetean ?
6. Orice alte sfaturi aveti pentru un proiect de genul acesta.
Later edit: Observ acum ca am postat in sectiunea nepotrivita. Poate un moderator sa mute acest post la categoria corecta?