Nu e vorba ca nu vreau sa investesc dar pe langa produse ca sa scoti un tutorial corect si care sa aiba impact mai ai nevoie si de tehnica si dotari. O idee ar fi sa cooptez un vopsitor pentru anumite tutoriale pentru ca eu nu pot face o demonstratie corecta a anumitor produse (idee pentru viitor).
Spune-i unui vopsitor local. Domne, iti fac si tie reclama, lasa-ma sa te filmez cand vopsesti. Cei care intreaba de el, ii trimiti la el (slabe sanse daca nu spui in titlu de unde e vopsitoria) si asa doar promovezi produsele..Chestia e ca multe clipuri yt pot fi aduse in google pe prima pagina. Lasi link catre magazin in descriere si aia e..usor usor, se strange trafic.
Adauga mai multe informatii in pagina de prezentare produs, cum ar fi: de unde este magazinul, program, cu ce curier livrezi, se pot returna produsele etc. Pe scurt, toate informatiile necesare pentru ca un vizitator nou sa plaseze o comanda fara a fi nevoit sa ia la studiat alte 5 pagini.
Buna sugestia dar am 3 variante de postare a informatiilor:
1.2.
3.
![]()
Ultima modificare făcută de hyde; 4th June 2016 la 20:48.
Vad ca ai niste probleme la titluri (titlurile sliderelor de produse pe homepage, titlurile produselor pe pagina de produs) pe mobile, in sensul ca, daca sunt prea lungi, ies din pagina. Cred ca le poti rezolva daca adaugi "white-space: nowrap; height: auto;" la css-ul elementelor.
Varianta 1.
Cred ca niste flyere pe la service-uri (cu cuptor de vopsit) te-ar ajuta mai mult(B2B)
Trecura ceva zile si inca nu vad pe home expresia "magazin". Sigur e magazin?
Colegule, lasa naiba fluturasii si alte metode de promovare: pune-ti textul lipsa pe site ca e bun si pentru clienti si pentru google
Eventual pui si cuvintele uzuale, atunci cand ai doar tehnice. Ex din alt domeniu auto: frei = ambreiajul de la alternator = fulia ce invarte cureaua alternatorului.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Mersi de sfaturi. Business-ul este off-line in principal si funcționează deja. Acum vreau sa ma dezvolt și pe online.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)