1 out of 1 members found this post helpful.
Nu cred ca daca il vei da in judecata sau alte lucruri de genul se va rezolva ceva. Daca e un forum, pentru inceput ai putea avertiza pe ceilalti sa aibe grija cand aleg pe cineva, si asa ii iei din painea de la gura.
Nu stiu sigur daca se poate rezolva ceva cu judecata, deoarece ca si proba ai decat conversatia din calculator si nimic altceva. Sper ca utilizatorii cu experienta sa iti dea un raspuns si in legatura cu asta. Nu am trecut prin asa ceva inca, si nu vreau sa ma hazardez si sa spun franc ca nu rezolvi ceva, sau ca rezolvi daca il dai in judecata. Probabil ceilalti utilizatori, cu ceva mai multa experienta or sa stie sa iti dea un raspuns si la asta.
https://www.freelancer.co.ro/page.ph...dispute_policy , daca ai dat comanda prin freelancer.
Daca ai "ocolit" freelancer si ati mers la mica intelegere, banuiesc ca ai platit cu paypal. IN acest caz poti deschide o disputa in paypal.
Daca ai platit prin banca.... ghinion. Reclamatie la politie.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu poate merge pe disputa daca a dat drumul la bani.
Din cate stiu, esti atentionat sa nu platesti nimic inainte de a primi livrabilele. Stabilesti un milestone si pui banii in escrow. De acolo ii ia freelancerul daca totul e ok sau se deschide o disputa.
Ce mai poate face acum e sa-i dea un rating prost cu un comentariu pe masura.
0 out of 1 members found this post helpful.
Cristian, e putin 50 de euro. Dar gandeste-te ca poate nu esti singurul pacalit cu astia 50 euro. Si, daca ia cate 50 euro la 2-3 zile s-a cam scos.
Ma gandesc ca poate ti-a dat teapa din cauza insistentei sau ceva de genul. Sau, cine stie de ce s-a gandit el sa te "tepuiasca" tocmai pe tine. Si mai ales daca ai platit prin banca, poti sa dai o "raita" pana la politie.