Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Teapa Optimizare SEO - ajutor !

Cristian9900 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    22nd February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    41
    Putere Rep
    20

Implicit Teapa Optimizare SEO - ajutor !

Salut , in acest topic am sa va vorbesc despre cum am luat o teapa de 50 de euro , astept niste sfaturi !
    In urma cu o luna , am intrat pe un site de freelancing , anume freelancer.com , am cautat un freelacer care ma poate ajuta cu optimizarea unui site , acea persana avand 200+ recenzii , deci o persoana de incredere . Am vorbit despre pret si pretul a fost de 150 de euro in 2 luni , mi-a cerut 50 de euro pentru inceput si restul cand termina . A trecut o luna , in care am vorbit cu el despre rapoarte (imi raspundea cat se poate de greu) , si mi-a spus ca este gata in 2 -3 zile , am asteptat 2-3 zile fara sa ii mai zic nimic, in a 3-a zi ,i-am trimis mesaj , si nu a mai raspuns , am trimis si urmatoare zi , tot la fel timp de 9 zile , a 9-a zii fiind astazi ! Tin sa mentionez, ca atunci cand i-am cerut nr de telefon a ezitat sa il trimita , si a trimis o adresa de email , facuta la misto !

Au trecut 9 zile si nu a mai intrat deloc , nu am cum sa il contactez , am pierdut 50 de euro . Imi puteti spune va rog ce sa fac ? am toate pozele cu conversatia salvate in PC ! Multumesc anticipat

ekofresh este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    29
    Posturi
    280
    Putere Rep
    20

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu cred ca daca il vei da in judecata sau alte lucruri de genul se va rezolva ceva. Daca e un forum, pentru inceput ai putea avertiza pe ceilalti sa aibe grija cand aleg pe cineva, si asa ii iei din painea de la gura.
    Nu stiu sigur daca se poate rezolva ceva cu judecata, deoarece ca si proba ai decat conversatia din calculator si nimic altceva. Sper ca utilizatorii cu experienta sa iti dea un raspuns si in legatura cu asta. Nu am trecut prin asa ceva inca, si nu vreau sa ma hazardez si sa spun franc ca nu rezolvi ceva, sau ca rezolvi daca il dai in judecata. Probabil ceilalti utilizatori, cu ceva mai multa experienta or sa stie sa iti dea un raspuns si la asta.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    22nd February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    41
    Putere Rep
    20

Implicit

Judecata este prea mult pentru 50 de euro , ma gandesc cum a reusit sa colaboreze cu cei 200+ de oameni , si tocmai mie mi-a dat teapa ! mai astept raspunsuri !

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

https://www.freelancer.co.ro/page.ph...dispute_policy , daca ai dat comanda prin freelancer.

Daca ai "ocolit" freelancer si ati mers la mica intelegere, banuiesc ca ai platit cu paypal. IN acest caz poti deschide o disputa in paypal.

Daca ai platit prin banca.... ghinion. Reclamatie la politie.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    24

Implicit

Nu poate merge pe disputa daca a dat drumul la bani.
    Din cate stiu, esti atentionat sa nu platesti nimic inainte de a primi livrabilele. Stabilesti un milestone si pui banii in escrow. De acolo ii ia freelancerul daca totul e ok sau se deschide o disputa.
    Ce mai poate face acum e sa-i dea un rating prost cu un comentariu pe masura.

ekofresh este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    29
    Posturi
    280
    Putere Rep
    20

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cristian, e putin 50 de euro. Dar gandeste-te ca poate nu esti singurul pacalit cu astia 50 euro. Si, daca ia cate 50 euro la 2-3 zile s-a cam scos.
    Ma gandesc ca poate ti-a dat teapa din cauza insistentei sau ceva de genul. Sau, cine stie de ce s-a gandit el sa te "tepuiasca" tocmai pe tine. Si mai ales daca ai platit prin banca, poti sa dai o "raita" pana la politie.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    22nd February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    41
    Putere Rep
    20

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    https://www.freelancer.co.ro/page.ph...dispute_policy , daca ai dat comanda prin freelancer.

Daca ai "ocolit" freelancer si ati mers la mica intelegere, banuiesc ca ai platit cu paypal. IN acest caz poti deschide o disputa in paypal.

Daca ai platit prin banca.... ghinion. Reclamatie la politie.
    Am sa citesc acum ce ai trimis legat de freelancer , pentru ca plata a fost facuta prin freelancer . Multumesc mult de raspuns !!!

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    22nd February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    41
    Putere Rep
    20

Implicit

Citat Postat în original de Floki Vezi Post
    Nu poate merge pe disputa daca a dat drumul la bani.
    Din cate stiu, esti atentionat sa nu platesti nimic inainte de a primi livrabilele. Stabilesti un milestone si pui banii in escrow. De acolo ii ia freelancerul daca totul e ok sau se deschide o disputa.
    Ce mai poate face acum e sa-i dea un rating prost cu un comentariu pe masura.
    Ai mare dreptate , dar din 200+ de recenzii , ultima recenzii fiind facuta cu o saptamana pana sa ii platesc , am spus ca este un om cinstit , acum am sa ii dau un rating prost , pentru ca asta ar fi cam singura varianta !

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    22nd February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    41
    Putere Rep
    20

Implicit

Citat Postat în original de ekofresh Vezi Post
    Cristian, e putin 50 de euro. Dar gandeste-te ca poate nu esti singurul pacalit cu astia 50 euro. Si, daca ia cate 50 euro la 2-3 zile s-a cam scos.
    Ma gandesc ca poate ti-a dat teapa din cauza insistentei sau ceva de genul. Sau, cine stie de ce s-a gandit el sa te "tepuiasca" tocmai pe tine. Si mai ales daca ai platit prin banca, poti sa dai o "raita" pana la politie.
    M-am gandit ca a fost spart contul , iar daca chiar a fost spart nu prea ai nicio varianta

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Cum ai facut plata? card sau paypal?
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Posibila teapa, rog ajutor
    De Catalin C. în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 30th November 2014, 15:20
  2. Ajutor optimizare
    De multixxl în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th July 2011, 22:46
  3. ajutor optimizare
    De Ammadeuss în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 10th January 2011, 20:26
  4. Ajutor optimizare !!!
    De metrix1977 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th January 2007, 06:39
  5. Ajutor optimizare ?!?!?
    De metrix1977 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th December 2006, 19:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.