Salut , in acest topic am sa va vorbesc despre cum am luat o teapa de 50 de euro , astept niste sfaturi !
In urma cu o luna , am intrat pe un site de freelancing , anume freelancer.com , am cautat un freelacer care ma poate ajuta cu optimizarea unui site , acea persana avand 200+ recenzii , deci o persoana de incredere . Am vorbit despre pret si pretul a fost de 150 de euro in 2 luni , mi-a cerut 50 de euro pentru inceput si restul cand termina . A trecut o luna , in care am vorbit cu el despre rapoarte (imi raspundea cat se poate de greu) , si mi-a spus ca este gata in 2 -3 zile , am asteptat 2-3 zile fara sa ii mai zic nimic, in a 3-a zi ,i-am trimis mesaj , si nu a mai raspuns , am trimis si urmatoare zi , tot la fel timp de 9 zile , a 9-a zii fiind astazi ! Tin sa mentionez, ca atunci cand i-am cerut nr de telefon a ezitat sa il trimita , si a trimis o adresa de email , facuta la misto !
Au trecut 9 zile si nu a mai intrat deloc , nu am cum sa il contactez , am pierdut 50 de euro . Imi puteti spune va rog ce sa fac ? am toate pozele cu conversatia salvate in PC ! Multumesc anticipat

Răspunde cu citat