Am scos o adeverinta de la primarie (just in case) care atesta ca locuiesc la adresa la care locuiesc apoi am mers la banca sa actualizez datele.
Chiar si asa datele nu se pot actualiza, ei nu pot trece o adresa care nu figureaza pe buletin.
Recomandarea lor a fost sa schimb buletinul si in noul buletin sa figureze adresa pt ca mai apoi ei sa poata actualiza acele date .
Sau sa sterg strada si nr din paypall si sa le trimit un extras de cont de la banca fara strada si numar .
M-am gandit mai apoi sa le trimit celor de la paypall o copie scanata dupa adeverinta de la Primarie dar cum viata mea era prea plictisitoare am observat pe adeverinta ca strada e trecuta cu pix negru, iar ca o editare ulterioara spre margine cu pix albastru numarul.
(Undeva pe drumul spre/in biroul primarului pentru stampila functionarul a sesizat ca a uitat sa treaca un nr si a facut-o cu un pix de alta culoare .)
Singura optiune ar fi sa fac cumva sa inegresc cu un program de editare copia scanata sau sa fac o copie xerox alb negru pe care apoi sa le-o trimit pentru a nu se observa diferenta de culoare care i-ar face sa creada ca am falsificat eu un document oficial.
Lucru care i-ar face sa imi ceara alte si alte acte, de la notar, de la politie, de la fisc apoi dat in judecata, parnaie. ( exagerez pentru a marii efectul dramatic)
![]()
![]()
![]()
In ce tara traiesc .

Răspunde cu citat