Am uit ca ala la poarta noua,nu mai gasesc butonul cu limitari pentru a vedea cat mai am de primit in cont! Asta de cand s-a schimbat interfata! L-a gasit cineva?
Am uit ca ala la poarta noua,nu mai gasesc butonul cu limitari pentru a vedea cat mai am de primit in cont! Asta de cand s-a schimbat interfata! L-a gasit cineva?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Mersi! Merge, dar unde e in panoul de control tot nu l-am gasit!
In plus la conturile care au depasit 1800 de euro tranzactii de vad limitarile, la cele care nu au ajuns la aceasta suma nu se vede nimic!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Si eu am vrut sa ridic limita contului de paypall.
Ca un cetatean onest am trimis copie dupa buletin apoi s-au trezit ca din 2011 pana in prezent am folosit un nume gresit . (In loc de prenume nume, in loc de nume prenume)
Mi-au spus sa cer schimbarea numelui, sa trimit facturi de tel sau net .
Tocmai ce platisem prelungirea unui nume de domeniu, imi era teama ca imi anuleaza plata si ma incurc si cu domeniul respectiv .
Nu imi doream sa fac un alt cont si sa pierd istoricul.
Pana la urma am reusit sa ii conving ca, greseala mea sa datorat unor diferente culturale si am trecut numele asa din obisnuinta.
Si tot nu am reusit sa ridic limita contului, datorita unor chichite birocratice. Cred ca trebuie sa merg la primarie sa cer o dovada a adresei dar le voi spune alora sa imi dea o hartie in care sa fie intocmai datele cerute la paypall.
Iulian, fa copie dupa buletin si o factura sau extras de cont si suna la ei. Nu-ti pierde timpul cu emailuri deoarece nu rezolvi nimic
Rapsodia, eu l-am gasit aici: Screenshot by Lightshot
Cum a spus di RedHat, trimite o copie de CI+ factura pe numele tau, si suna la ei...de pe RDS este gratis... rezolvi imediat. Eu asa am facut
OTE=IulianC;324589]Si eu am vrut sa ridic limita contului de paypall.
Ca un cetatean onest am trimis copie dupa buletin apoi s-au trezit ca din 2011 pana in prezent am folosit un nume gresit . (In loc de prenume nume, in loc de nume prenume)
Mi-au spus sa cer schimbarea numelui, sa trimit facturi de tel sau net .
Tocmai ce platisem prelungirea unui nume de domeniu, imi era teama ca imi anuleaza plata si ma incurc si cu domeniul respectiv .
Nu imi doream sa fac un alt cont si sa pierd istoricul.
Pana la urma am reusit sa ii conving ca, greseala mea sa datorat unor diferente culturale si am trecut numele asa din obisnuinta.
Si tot nu am reusit sa ridic limita contului, datorita unor chichite birocratice. Cred ca trebuie sa merg la primarie sa cer o dovada a adresei dar le voi spune alora sa imi dea o hartie in care sa fie intocmai datele cerute la paypall.[/QUOTE]
Le-am trimis copie dupa CI si scan dupa o factura dar tot nu e bine.
Pe CI nu am trecuta adresa completa ( fara strada si NR) fiindca asa e in rural.![]()
![]()
Si ca sa fie completa caterinca Doamna de la Romtelekom care mi-a preluat datele a trecut gresit nr la care stau in loc de 37 a trecut 38 .
Contractul mi-a expirat in Aprilie 2015 iar alta factura nu am.
( Netul ce il folosesc acum l-am facut pe altcineva din familie inainte cu o doua luni sa imi expire vechiul contract ca sa pot prinde o promotie germanos. Net la 24 de lei)
Extrasul de cont va contine datele incomplete ale adresei din CI.
Din cate inteleg cei de la paypall imi cer o dovada a adresei care sa corespunda cu datele trecute in paypall.
Localitate, strada, cod postal dar fara NR asa ca le voi oferii o dovada fara numar.
Dear Iulian Cxxxxxxx,
Thank you for responding to our requests to further verify your information. As we cannot lift the receiving limit on your PayPal account until all requirements have been met, we would appreciate your help with completing the steps below, so that we can review your account further.
----------------------------------------------------------------
Proof of Address:
----------------------------------------------------------------
The address on your document does not match the address registered on your PayPal account.
Note: The address on the document you provide needs to be a word for word match of the address registered on your PayPal account.
Ultima modificare făcută de IulianC; 14th January 2016 la 19:50.
Mergi la banca si cere un extras de cont sau ceva pe care sa apara adresa ta.
Daca adresa nu coincide cu cea din buletin, ii poti ruga pe cei de la banca sa ti-o actualizeze, insa nu este neaparat obligatoriu. De exemplu eu am avut datele din adresa intr-o ordine diferita fata de cea din buletin. Initial nu le-au acceptat, insa am sunat, le-am explicat ca este aceeasi adresa doar intr-o ordine diferita si a fost ok. N-a durat mai mult de 3 minute conversatia si ridicarea limitei.
Offtopic
Ce parere aveti de asta ? https://www.paypal.me/?country.x=GB&locale.x=en_GB
La inceput am crezut ca e o pagina menita a a fura parole si date dar se pare ca apartine celor de la paypall.
Am scos o adeverinta de la primarie (just in case) care atesta ca locuiesc la adresa la care locuiesc apoi am mers la banca sa actualizez datele.
Chiar si asa datele nu se pot actualiza, ei nu pot trece o adresa care nu figureaza pe buletin.
Recomandarea lor a fost sa schimb buletinul si in noul buletin sa figureze adresa pt ca mai apoi ei sa poata actualiza acele date .
Sau sa sterg strada si nr din paypall si sa le trimit un extras de cont de la banca fara strada si numar .
M-am gandit mai apoi sa le trimit celor de la paypall o copie scanata dupa adeverinta de la Primarie dar cum viata mea era prea plictisitoare am observat pe adeverinta ca strada e trecuta cu pix negru, iar ca o editare ulterioara spre margine cu pix albastru numarul.
(Undeva pe drumul spre/in biroul primarului pentru stampila functionarul a sesizat ca a uitat sa treaca un nr si a facut-o cu un pix de alta culoare .)
Singura optiune ar fi sa fac cumva sa inegresc cu un program de editare copia scanata sau sa fac o copie xerox alb negru pe care apoi sa le-o trimit pentru a nu se observa diferenta de culoare care i-ar face sa creada ca am falsificat eu un document oficial.
Lucru care i-ar face sa imi ceara alte si alte acte, de la notar, de la politie, de la fisc apoi dat in judecata, parnaie. ( exagerez pentru a marii efectul dramatic)
![]()
![]()
![]()
In ce tara traiesc .
Ultima modificare făcută de IulianC; 6th February 2016 la 02:07.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)