Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Unde a disparut butonul "Lift Limits" din PayPal?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.766
    Putere Rep
    32

Question Unde a disparut butonul "Lift Limits" din PayPal?

Am uit ca ala la poarta noua, nu mai gasesc butonul cu limitari pentru a vedea cat mai am de primit in cont! Asta de cand s-a schimbat interfata! L-a gasit cineva?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.766
    Putere Rep
    32

Implicit

Mersi! Merge, dar unde e in panoul de control tot nu l-am gasit!

In plus la conturile care au depasit 1800 de euro tranzactii de vad limitarile, la cele care nu au ajuns la aceasta suma nu se vede nimic!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu am vrut sa ridic limita contului de paypall.
    Ca un cetatean onest am trimis copie dupa buletin apoi s-au trezit ca din 2011 pana in prezent am folosit un nume gresit . (In loc de prenume nume, in loc de nume prenume)
    Mi-au spus sa cer schimbarea numelui, sa trimit facturi de tel sau net .
    Tocmai ce platisem prelungirea unui nume de domeniu, imi era teama ca imi anuleaza plata si ma incurc si cu domeniul respectiv .

Nu imi doream sa fac un alt cont si sa pierd istoricul.
    Pana la urma am reusit sa ii conving ca, greseala mea sa datorat unor diferente culturale si am trecut numele asa din obisnuinta.

Si tot nu am reusit sa ridic limita contului, datorita unor chichite birocratice. Cred ca trebuie sa merg la primarie sa cer o dovada a adresei dar le voi spune alora sa imi dea o hartie in care sa fie intocmai datele cerute la paypall.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

Iulian, fa copie dupa buletin si o factura sau extras de cont si suna la ei. Nu-ti pierde timpul cu emailuri deoarece nu rezolvi nimic

Rapsodia, eu l-am gasit aici: Screenshot by Lightshot

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    317
    Putere Rep
    23

Implicit

Cum a spus di RedHat, trimite o copie de CI+ factura pe numele tau, si suna la ei...de pe RDS este gratis... rezolvi imediat. Eu asa am facut

OTE=IulianC;324589]Si eu am vrut sa ridic limita contului de paypall.
    Ca un cetatean onest am trimis copie dupa buletin apoi s-au trezit ca din 2011 pana in prezent am folosit un nume gresit . (In loc de prenume nume, in loc de nume prenume)
    Mi-au spus sa cer schimbarea numelui, sa trimit facturi de tel sau net .
    Tocmai ce platisem prelungirea unui nume de domeniu, imi era teama ca imi anuleaza plata si ma incurc si cu domeniul respectiv .

Nu imi doream sa fac un alt cont si sa pierd istoricul.
    Pana la urma am reusit sa ii conving ca, greseala mea sa datorat unor diferente culturale si am trecut numele asa din obisnuinta.

Si tot nu am reusit sa ridic limita contului, datorita unor chichite birocratice. Cred ca trebuie sa merg la primarie sa cer o dovada a adresei dar le voi spune alora sa imi dea o hartie in care sa fie intocmai datele cerute la paypall.[/QUOTE]

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Iulian, fa copie dupa buletin si o factura sau extras de cont si suna la ei. Nu-ti pierde timpul cu emailuri deoarece nu rezolvi nimic

Rapsodia, eu l-am gasit aici: Screenshot by Lightshot
    Le-am trimis copie dupa CI si scan dupa o factura dar tot nu e bine.
    Pe CI nu am trecuta adresa completa ( fara strada si NR) fiindca asa e in rural.
    Si ca sa fie completa caterinca Doamna de la Romtelekom care mi-a preluat datele a trecut gresit nr la care stau in loc de 37 a trecut 38 .
    Contractul mi-a expirat in Aprilie 2015 iar alta factura nu am.
    ( Netul ce il folosesc acum l-am facut pe altcineva din familie inainte cu o doua luni sa imi expire vechiul contract ca sa pot prinde o promotie germanos. Net la 24 de lei)

Extrasul de cont va contine datele incomplete ale adresei din CI.

Din cate inteleg cei de la paypall imi cer o dovada a adresei care sa corespunda cu datele trecute in paypall.
    Localitate, strada, cod postal dar fara NR asa ca le voi oferii o dovada fara numar.

Dear Iulian Cxxxxxxx,

Thank you for responding to our requests to further verify your information. As we cannot lift the receiving limit on your PayPal account until all requirements have been met, we would appreciate your help with completing the steps below, so that we can review your account further.

----------------------------------------------------------------
    Proof of Address:
    ----------------------------------------------------------------

The address on your document does not match the address registered on your PayPal account.

Note: The address on the document you provide needs to be a word for word match of the address registered on your PayPal account.
    Ultima modificare făcută de IulianC; 14th January 2016 la 19:50.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

Mergi la banca si cere un extras de cont sau ceva pe care sa apara adresa ta.
    Daca adresa nu coincide cu cea din buletin, ii poti ruga pe cei de la banca sa ti-o actualizeze, insa nu este neaparat obligatoriu. De exemplu eu am avut datele din adresa intr-o ordine diferita fata de cea din buletin. Initial nu le-au acceptat, insa am sunat, le-am explicat ca este aceeasi adresa doar intr-o ordine diferita si a fost ok. N-a durat mai mult de 3 minute conversatia si ridicarea limitei.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Offtopic

Ce parere aveti de asta ? https://www.paypal.me/?country.x=GB&locale.x=en_GB

La inceput am crezut ca e o pagina menita a a fura parole si date dar se pare ca apartine celor de la paypall.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Unhappy

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Mergi la banca si cere un extras de cont sau ceva pe care sa apara adresa ta.
    Daca adresa nu coincide cu cea din buletin, ii poti ruga pe cei de la banca sa ti-o actualizeze, insa nu este neaparat obligatoriu.
    Am scos o adeverinta de la primarie (just in case) care atesta ca locuiesc la adresa la care locuiesc apoi am mers la banca sa actualizez datele.

Chiar si asa datele nu se pot actualiza, ei nu pot trece o adresa care nu figureaza pe buletin.
    Recomandarea lor a fost sa schimb buletinul si in noul buletin sa figureze adresa pt ca mai apoi ei sa poata actualiza acele date .
    Sau sa sterg strada si nr din paypall si sa le trimit un extras de cont de la banca fara strada si numar .

M-am gandit mai apoi sa le trimit celor de la paypall o copie scanata dupa adeverinta de la Primarie dar cum viata mea era prea plictisitoare am observat pe adeverinta ca strada e trecuta cu pix negru, iar ca o editare ulterioara spre margine cu pix albastru numarul.

(Undeva pe drumul spre/in biroul primarului pentru stampila functionarul a sesizat ca a uitat sa treaca un nr si a facut-o cu un pix de alta culoare .)

Singura optiune ar fi sa fac cumva sa inegresc cu un program de editare copia scanata sau sa fac o copie xerox alb negru pe care apoi sa le-o trimit pentru a nu se observa diferenta de culoare care i-ar face sa creada ca am falsificat eu un document oficial.
    Lucru care i-ar face sa imi ceara alte si alte acte, de la notar, de la politie, de la fisc apoi dat in judecata, parnaie. ( exagerez pentru a marii efectul dramatic)

In ce tara traiesc .
    Ultima modificare făcută de IulianC; 6th February 2016 la 02:07.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pana unde se poate merge cu "sinceritatea" pe internet
    De IulianC în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 29th September 2013, 01:48
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th March 2012, 12:34
  3. Facebook a lansat butonul "Abonare"
    De Vali D în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2011, 16:15
  4. Răspunsuri: 2