Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Am "disparut" pentru anumite cautari

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    32

Implicit Am "disparut" pentru anumite cautari

Salut!

Pentru cuvinte mai "grele", gen "anunturi" sau "anunturi gratuite", vad ca nu mai apar in Google. Pentru cuvinte cheie mai "usoare" apar. De asemenea, nici in Webmasters Tools nu am nicio atentionare. Deja e a doua zi (de cand am descoperit problema) si inca nu si-a revenit.

E posibil sa fiu banat pentru anumite cuvinte cheie?

Mersi!

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

sandbox cred sau concurenta + ca google e zorro si face ce-l taie capu.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    32

Implicit

stiti vreun mail pe care ii pot contacta? pt ca patesc asta pe inca doua site-uri pe care le am pe acelasi cont, si nu inteleg de ce la unele cautari apar (f putine) si la cele obisnuite nu. de asta nici nu imi dau seama daca sunt banat sau nu. concurenta nu e o problema, pt ca eram pe locurile 15-20, acum nu ma gasesc nici pe 1000. dintr-o data

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

chiar daca ai avea un form de contact...care este reconsideration request din webmaster tools si daca ai noroc sa ti-l citeasca luna viitoare,atunci esti mai norocos decat daca ai juca la loto.....
    am trimis peste 30 de reconsideration,si cele care trebuie citite manual .... sunt citite la anu....

Ce poti sa zic...Google are 3 economisti la un programator,....deci imi sustin parerea google.sucks...

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    32

Implicit

Stiu ca google sucks. Incepem din ce in ce mai multi sa il uram, desi tot noi l-am adus la apogeul monopolului. Stii cum e... I don't own my website, google does. Adica mie-mi intra vizitatori pe site si sunt productiv numai daca vrea google? Mi se pare absurd. Imi vine de fiecare data sa ii injur pe ... astia care blameaza celelalte motoare de cautare, in care culmea, sunt pe pozitii mai bune in cautari. Daca am da sanse si celorlalte motoare, ar mai fi ceva concurenta si google nu s-ar mai sterge la fund cu orice site vrea, oricand vrea. Dar na... oamenii sunt prea indoctrinati de "mirajul google".

P.S.: As face o campanie de "anti-dependenta google" dar e mai greu decat sa munti muntele din loc. Desi daca ne strangem multi... (ca noi am ridicat google, noi il dam jos). Deja sunt prea multe plangeri la adresa lor, cand pe alte motoare stam bine-mersi pe locuri de invidiat
    Ultima modificare făcută de Federals; 18th September 2008 la 09:33.

beeuser este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    6th July 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    66
    Putere Rep
    32

Implicit

Cred ca e o chestie temporara, si eu am patit asa, si-a revenit dupa cateva zile... google dance ce sa zic...

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    45
    Posturi
    150
    Putere Rep
    32

Implicit

Am patit exact acelasi lucru acum o luna si am crezut ca situl a fost dezindexat. Vad ca si tu ai paginile inca indexate, doar ca nu mai apari dupa cuvintele cheie respective. Situl meu a revenit dupa 3 saptamani in cautarile dupa cuvintele cheie cu 2-3 pozitii mai jos.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    32

Implicit

atunci mai astept, sper sa apardin nou mersi pt raspunsuri, m-am mai linistit

loco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Posturi
    145
    Putere Rep
    31

Implicit

Hmm... Si mie mi se intampla ceva similar. Nu-mi apare pagina daca caut dupa o combinatie de cuvinte. Ma rog, probabil o aparea dar undeva la coada de tot.
    Iar daca caut "keywords" <numesite> tot nu-mi afiseaza pagina dorita, ci alta pagina care nu e asa relevanta pentru acele cuvinte cheie. Iar daca apas pe "Mai multe rezultate de la adresasite »" atunci apare acel articol primul... In rest, nici sa vreau nu dau de el. E foarte ciudat.. Stiu ca o vreme destul de bine era pozitionata in rezultate. N-am facut spam sau ceva similar

Pagina a fost ulitma oara vizitata de crawler pe 9 sept.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    37

Implicit

Uneori Google mai face ce-l taie capul , in sensul ca nu faci nimic din ceea ce ar putea sa supere un motor de cautare si totusi loveste . Am observat insa, ca in aceste situatii , la sfarsitul penalizarii readuce site-ul pe aceleasi pozitii pe care le-a avut (inainte de penalizare) .
    E un lucru bun faptul ca nu ai pagini dezindexate .Pozitiva e si pastrarea in top a catorva keyword-uri chiar si usoare .Poate ca e ceva temporar .

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. "how-to" Pentru Raportarea Site-urilor Romanesti Care Fac Spam
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th September 2011, 21:57
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 15:28
  4. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th May 2008, 21:30
  5. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •