Casparel ai dreptate dar de la afirmatia ca cei ca mine scade pretul pietei si pana la clientul alege ce-i convine e cale lunga.
Ok,ok vad ca mi-a sarit toata lumea in cap. Recunosc ca si eu am exagerat cu cateva chestii precum (bogatii ca sunt zgarciti etc) evident nu toata lumea e la fel dar avand in vedere ca omul acela a intrebat sau contactat pe cineva care nu are suficienta experienta(ca dupa cum vedeti intreba pe forum) si nu a contactat o firma profesionista...pentru mine e semn clar ca nu vrea sa investeasca mare suma. Altfel cauta, suna si angaja profesionisti.
Tom recomandarea mea de woocommerce a fost facuta pentru cei incepatori care nu au nici bani de investit foarte multi(asa cum l-am considerat pe client).
Poate ca aveti dreptate nu ar trebui sa faci pretul dupa client ci dupa cat muncesti tu...
Personal oricand recomand in fata opencart, prestashop sau magento daca vrei cu adevarat ceva profesional desi sunt versiuni mai scumpe sunt si mai bune(e parerea mea personala).
Si in incheiere nu consider ca am gresit cu nimic estimand pretul de 500 euro pe care ar putea sa i-l comunice celui interesat(avand in vedere ca nu e prea experimentat si nu cred ca ii poate oferi mare lucru decat tot ceva simplu pe wordpress sau opencart).

Răspunde cu citat