6th January 2016, 23:24
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
cmghostbuster
Banuisc ca stii ca majoritatea oamenilor bogati sunt zgarciti. Pentru ca atunci cand ai bani vrei si mai multi si nu mai vrei sa dai din ei. Milionarii au facut bani adunand nu risipind. Strangand nu imprumutand. Economisind nu cheltuind anapoda.( si nu vorbesc aici de smecherii si furaciuni. Ci bani cinstiti, munciti. Tot asa ai arunca cu ei?)
Gresesti... Oamenii bogati nu sunt zgarciti, doar ca au o educatie financiara buna si au invatat sa se descotoroseasca de obiceiurile financiare proaste, cumpara strictul necesar, nu mai arunca cu banii, pentru ca au inteles ca fiecare mie de dolari poate produce o alta mie, si tot asa.
Milionarii nu au facut bani adunand (economisind), este cea mai mare prostie din lume sa pastrezi bani pentru zile negre, sau sa ii dosesti la saltea, in loc sa ii rulezi. Banul trebuie rulat, astfel incat sa produca. Daca aduni 1000 euro lunar, dupa 12 luni ai doar 12 mii de euro pe care i-ai tinut blocati.
"Strangand, nu imprumutand" - cel mai bu ntipar economic este sa lucrezi cu banii altcuiva, nu cu ai tai. Cele mai mari afaceri, si cele mai prospere, sunt cele care lucreaza cu capitalul altora.
Scuze de interventie, dar ai o imagine total gresita despre conceptul de a investi, nu e tot una cu a economisi la consumul de energie electrica, apa si hrana in gospodarie si a pune bani deoparte intr-o carte prafuita pentru a cumpara copilului masina la 18 ani.
ON TOPIC: nu pretul este cel care decide calitatea unui serviciu, degeaba te orientezi dupa aceste metrici si in loc sa iei la 1000 de euro serviciul, alegi la 3000 de euro pentru ca ai fost invatat ca un pret mai mare inseamna si calitate superioara. E foarte dificila nisa asta, un om care nu a avut legatura cu online-ul pana acum, nu stie cum sa aleaga o firma de calitate, care sa duca proiectele la bun sfarsit si sa lucreze pro.
Si nici tu ca firma, nu ai prea multe de dovedit pana cand proiectul nu te alege, degeaba ii arati portofoliul de clienti de pana acum. Cel mai bine, clientul isi poate face o imagine clara, vazand deja un proiect implementat de firma respectiva, si aici revin la ideea colegilor de mai sus, de a te ocupa de magazin in continuare, luna-de-luna pe baza unui contract. Asa omul va fi mult mai multumit.
Later edit:
@razva - Mai sa fie, pana am scris eu mesajul si am mai pierdut vremea pe aici, am uitat sa mai dau si refresh. Suntem pe aceeasi ungime de unda.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.