Întreținerea te costa in functie de cat de mult pui accent pe calitatea informatiei, de nisa pe care trebuie sa scrii, etc. Legat de pret, iti zic doar parerea mea - am peste 800 de site-uri, 40 de domenii - care este evident subiectiva. Multi discuta de pretul unui site incepand de la cat produce pe luna x 6, sau x 10 sau chiar x 24. Eu ca persoana care chiar muncesc la multe dintre site-uri cred ca se pune gresit problema. Cat produce un tablou de Grigorescu [ expus in propria casa, nu in muzeu ]? Sau cat ar trebui tu sa muncesti ca sa castigi 1000 de lei pe luna. Unii considera ca a sapa e usor, eu consider ca e usor sa fac contabilitate, deci totul e subiectiv. 1000 de lei ar fi putin peste 200 de euro pe luna, greu de scos daca ma intrebi pe mine - am reusit sa scot atata dintr-un singur site. Nu inseamna ca nu sunt altii care scot cu miile, insa eu cred ca valoarea unui site ar trebui sa fie minim castigul sau pe 4 ani. Ok, se poat asa cada, se pot intampla multe, insa tot din experienta vad ca la mine toate cresc, nu scade niciunul din site-urile la care muncesc zilnic. Mai poti compara cu alte domenii, cat ar costa sa faci transport international ca Eurolines? Poti incepe cu o Dacie?

Eu daca as avea un site care produce 1000 de lei pe luna, l-as pastra! Insa sunt destui care vand si ieftin [ sau asa se spune ].

LE: acum depinde si din ce castiga banii astia. Acum mi-am amintit ca am un site care ia 100 de euro doar din reclamele transportatorilor .. dar pana cand?