Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: cumpărare de site-uri profitabile

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Întreținerea te costa in functie de cat de mult pui accent pe calitatea informatiei, de nisa pe care trebuie sa scrii, etc. Legat de pret, iti zic doar parerea mea - am peste 800 de site-uri, 40 de domenii - care este evident subiectiva. Multi discuta de pretul unui site incepand de la cat produce pe luna x 6, sau x 10 sau chiar x 24. Eu ca persoana care chiar muncesc la multe dintre site-uri cred ca se pune gresit problema. Cat produce un tablou de Grigorescu [ expus in propria casa, nu in muzeu ]? Sau cat ar trebui tu sa muncesti ca sa castigi 1000 de lei pe luna. Unii considera ca a sapa e usor, eu consider ca e usor sa fac contabilitate, deci totul e subiectiv. 1000 de lei ar fi putin peste 200 de euro pe luna, greu de scos daca ma intrebi pe mine - am reusit sa scot atata dintr-un singur site. Nu inseamna ca nu sunt altii care scot cu miile, insa eu cred ca valoarea unui site ar trebui sa fie minim castigul sau pe 4 ani. Ok, se poat asa cada, se pot intampla multe, insa tot din experienta vad ca la mine toate cresc, nu scade niciunul din site-urile la care muncesc zilnic. Mai poti compara cu alte domenii, cat ar costa sa faci transport international ca Eurolines? Poti incepe cu o Dacie?

Eu daca as avea un site care produce 1000 de lei pe luna, l-as pastra! Insa sunt destui care vand si ieftin [ sau asa se spune ].

LE: acum depinde si din ce castiga banii astia. Acum mi-am amintit ca am un site care ia 100 de euro doar din reclamele transportatorilor .. dar pana cand?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Vladimir-Adrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    54
    Posturi
    143
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Întreținerea te costa in functie de cat de mult pui accent pe calitatea informatiei, de nisa pe care trebuie sa scrii, etc. Legat de pret, iti zic doar parerea mea - am peste 800 de site-uri, 40 de domenii - care este evident subiectiva. Multi discuta de pretul unui site incepand de la cat produce pe luna x 6, sau x 10 sau chiar x 24. Eu ca persoana care chiar muncesc la multe dintre site-uri cred ca se pune gresit problema. Cat produce un tablou de Grigorescu [ expus in propria casa, nu in muzeu ]? Sau cat ar trebui tu sa muncesti ca sa castigi 1000 de lei pe luna. Unii considera ca a sapa e usor, eu consider ca e usor sa fac contabilitate, deci totul e subiectiv. 1000 de lei ar fi putin peste 200 de euro pe luna, greu de scos daca ma intrebi pe mine - am reusit sa scot atata dintr-un singur site. Nu inseamna ca nu sunt altii care scot cu miile, insa eu cred ca valoarea unui site ar trebui sa fie minim castigul sau pe 4 ani. Ok, se poat asa cada, se pot intampla multe, insa tot din experienta vad ca la mine toate cresc, nu scade niciunul din site-urile la care muncesc zilnic. Mai poti compara cu alte domenii, cat ar costa sa faci transport international ca Eurolines? Poti incepe cu o Dacie?

Eu daca as avea un site care produce 1000 de lei pe luna, l-as pastra! Insa sunt destui care vand si ieftin [ sau asa se spune ].

LE: acum depinde si din ce castiga banii astia. Acum mi-am amintit ca am un site care ia 100 de euro doar din reclamele transportatorilor .. dar pana cand?

Deci cel mai mic preţ ar fi între 6000-10 000 lei. Dacă tu ai scoate la vânzare site-ul tău care produce 1000 lei/lună cu cât crezi că s-ar vinde aici pe Seopedia? (Deci cu cât crezi că s-ar vinde efectiv, nu cât ai cere tu pe el, sunt lucruri diferite de obicei)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 22nd April 2015, 22:42
  2. Micro site-urile mai sunt profitabile?
    De bogdy23 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th January 2014, 10:06
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 2nd August 2012, 22:19
  4. Cumpar site-uri monetizabile si profitabile
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th March 2012, 09:09
  5. Vand site anunturi vanzare-cumparare vouchere RABLA
    De Marius Morariu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th January 2012, 15:45