@Rapsodia zice bine . Nu poti aprecia valoarea unui site doar inmultind castigurile cu un anumit numar de luni. Cine il vinde nu il poate ridica mai mult prin mijloacele disponibile iar cine cumpara spera sa scoata investitia cat mai repede dupa care asteapta profitul. Orice site s-ar vinde nu este sigur ca isi va scoate profitul vreodata fara munca si investitii suplimentare. Mai depinde si de continutul siteului, nu putem compara un site doar dupa cat castiga. Conteaza si cum castiga, potentialul sau de crestere etc.
Acum cateva luni eram pe punctul de a vinde un site unui membru de aici tocmai pe baza castigului sau lunar inmultit cu un numar de luni. Eu ziceam ca este posibil ca sa creasca iar cumparatorul era sceptic. Tranzactia cazand si investind timp si bani in acel site am constatat ca veniturile s-au triplat si in momentul acesta au depasit suma pe care as fi primit-o pe el. Era posibil sa fie exact invers.
Vladimir, orice site ai cumpara eu zic sa te pui si in pielea proprietarului. Daca un site este facut din pasiune si omul il vinde dintr-un anumit motiv nu este acelasi lucru ca site-ul cuiva care il face strict pentru a il vinde.
Dupa parerea mea un site care face 1000 de ron lunar valoreaza peste 5000 de euro. Dar este esential sa fii in domeniul acelui site, daca vrei sa il cumperi, sau sa platesti pe cineva care este.

Răspunde cu citat