Recomandarea mea e sa strangi mai mult de 100 de lei daca vrei sa mai ramai si cu ceva dupa...
Recomandarea mea e sa strangi mai mult de 100 de lei daca vrei sa mai ramai si cu ceva dupa...
Citeva sugestii:
-ideal ar fi sa ai un SRL inregistrat ca platitor de TVA si in felul acesta poti scoate prin factura emisa catre PS suma in lei+TVA 24%
-e recomandat sa acumulezi sume mai mari in contul PS, ca sa nu stai sa tai facturi de 100 lei si la final nu ramai cu mai nimic din ei dupa ce platesti taxe, comisioane bancare, contabil...
Cel mai simplu mod de a scoate banii de la Profitshare fara cheltuieli mari ( daca nu ai firma Srl Evident) este sa mergi la un prieten care are firma sa ii scoata el.
In schimb pentru banii aia cand iti cumperi un echipament electronic ( ex : camera foto de 1000 ron ) iei factura pe firma lui.
La un srl nu exista nici o retinere la sursa din veniturie facturate. Asta inseamna ca primesti suma castigata + tva ( in cazul in care esti platitor de tva) sau suma intreaga castigata. Nu exista retineri pentru cas ca si pe persoana fizica .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Glumesti nu?
Nu. La srl neplatitor de tva platesti 3% impozit pe facturat.
La srl platitor de tva platesti 16% impozit pe PROFIT TRIMESTRIAl si platesti 16% impozit pe divedende anual.
Acuma oricine are incasari mai mari de 1000 de ron/ luna din profitshare are posibilitatea de a factura banii respectivi frumos pe srl.
Cine are venituri de 2000-3000 pe luna stie ca poti face cheltuieli pe srl destuld e multe si pentru care nu ai de platit taxele Alea mari de care zici mai sus.
Ce te opreste sa pui ca si cheltuieli motorina, chirie, telefon, cablu tv..etc pe firma.
Inclusiv hosting (ue ssau usa) il poti baga la cheltuieli
Nu vad unde este problema?
Eh, vezi ca poti oferi si ceva mai mult decat posturi monosilabice?
Puteai de prima oara sa iti rupi doua minute pentru a explica pe indelete, pentru cei care nu stiu deja aceste lucruri![]()
Poti factura pe SRL si 100 de lei pe luna, nimeni si nimic nu te impiedica sa faci asta. Doar ca daca ai un prag de castiguri mici, nu este rentabil sa deschizi un srl, pentru ca ai ceva cheltuieli care trebuiesc amortizate.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)