Dupa multe tutoriale incercate,mie mie mi-a mers doar cel de aici:
digitalocean[.]com/community/articles/how-to-install-linux-nginx-mysql-php-lemp-stack-on-centos-6
Inca nu am rezolvat cu phpmyadmin.
Dupa multe tutoriale incercate,mie mie mi-a mers doar cel de aici:
digitalocean[.]com/community/articles/how-to-install-linux-nginx-mysql-php-lemp-stack-on-centos-6
Inca nu am rezolvat cu phpmyadmin.
La 20-30 euro gasesti vps cu ssd si management inclus fara probleme![]()
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Da-mi si mie, te rog, cateva exemple ok cu management inclus.
10x
Rigord,
De ce VPS si nu dedicat direct ? Unde ti-am recomandat eu gasesti destul de ieftine cu 200Mbps garantat. Nu prea gasesti la pretul ala in romania.
Hmm..ar merge o lada de bere
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Pai Seerkan,
Aici: Hetzner Online AG
Si aici: Web Hosting, Cloud, and Dedicated Servers - OVH sau partenerele: Kimsufi: the affordable dedicated server! | The server for all your projects - So you Start
La management la ce te referi ? Ca iti dau ei reboot ? (asta se poate face cu KVM sau un iLO).
Nu o sa stea nici un provider de dedicate (daca ai management free) sa iti faca tshooting in caz ca folsesti aiurea mysql sau mai stiu eu ce (si ptr instalat de mysql/php gasesti cu 10$ sa ti le instaleze/configureze cineva -dar de obicei vin by default)
Ultima modificare făcută de inSecure; 23rd June 2014 la 21:48.
Hmm..ar merge o lada de bere
Management = instalat + configurat softurile de care ai nevoie + rezolvat probleme cand acestea apar, nici pe aproape ce ai zis tu mai sus.
Din providerii mentionati de tine singurul care are si managed e hetzner, caz in care preturile pleaca de la 99euro+ tva si sincer nu iti doresc sa ajungi pe mana lor
De acord ca o sa gasesti pe cineva sa iti instaleze php/mysql cu 10$, dar asa o sa si mearga. Din nou, de acord ca o sa gasesti la multi unde se poate alege un template sa vina gata instalate, dar o sa fie cu configuratia default care e egala cu 0 cand vine vorba de performante. Ca sa fac o legatura cu programarea, incearca sa mergi pe un site de freelancing si cere un plugin de wordpress, dupa care angajeaza 2 sa faca exact acelasi plugin, unul cu 20$ sa zicem si unul care iti face cu 100$. Plugin-uri identice ca si optiuni/ce stie sa faca, si cand sunt gata te invit sa pui acele pluginuri pe un site cu trafic, te las sa ghicesti ce se va intampla pe site-ul cu plugin-ul ieftin
Omul a cerut managed pentru ca fie nu stie, fie nu vrea/n-are timp sa configureze totul corect sau sa rezolve probleme cand apar, ceea ce mi se pare cat se poate de normal, nu toti pot sa fie buni la toate (de aia chemi un instalator cand ti s-a stricat wc-ul si nu te pui sa repari tu dupa tutoriale sau intuitie, ma gandesc).
In cazul in care te pasioneaza domeniul si vrei sa inveti, sau ai timp liber foarte mult si nu prea ai banuti + site-ul nu e critic, bineinteles, unmanaged fara discutii.
Un exemplu concret unde o configurare corecta in functie de nevoile scriptului face diferenta am intalnit-o acum cateva saptamani cand un client extern cu dedicat la namecheap, pe care platea 450$/luna (culmea, cu management inclus) avea site-ul mai mult jos decat sus chiar daca serverul era bine mersi online tot timpul.
Acelasi site care mergea jenant pe acel dedicat plin de resurse, merge acum bine mersi pe 2 vps-uri de cate 2 Gb fiecare (unul php/nginx si unul mysql), traficul a crescut intre timp fiind site-ul sus si vps-urile nu dau nici un semn de oboseala si probabil nu o sa dea prea curand. Are rost sa mai zic ca omul plateste mult mai putin decat inainte ?
Anyway, asta e parerea mea personala, luati-o ca atare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)