Bun. Studiu de caz atunci. Si as dori, cine ofera servicii de seo pe aici, sa ne explice daca doreste evident :

- cate cautari lunare are cuvantul "grafica flayere"
- care este concurenta pe acest cuvant
- cat ar costa aparitia in prima pagina pentru acest cuvant si in top 5

Eu la prima vedere, doar dupa nr de rezultate pe care il intoarce google dupa acest cuvant (About 63,900 results (0.32 seconds)) consider ca este o pierdere de timp. Cine crede diferit sa ma contrazica cu date.

Citat Postat în original de teodor98 Vezi Post
Nu vreau sa intru cu tine in contradictie dar sa stii ca nu este chiar asa..se cauta
doar "Grafica flayere" nu-i intereseaza orasul, locatia..cel mai mult interseaza pretul! si ca exemplu este o firma care si tipareste, face si grafica si au niste preturi jos de tot..(anormal de jos) i-am contact si eu odata , cautam preturi mai bune,mi-au spus pretul la lucrare si am spus ok dar vreau sa vin la firma sa vad macheta sa dau BT (bunul de tipar) si mi-au spus ca ei nu lucreaza asa, lucreaza numai online! Pentru asta am renuntat la comanda..Dar probabil ca alti nu si vad ca le merge bine!mai tot timpul au reclama prin adwords!
Acum orice firma din domeniul asigura transportul la beneficiar..! si exista si o bursa de profil..deci chiar locatia nu conteaza!
nu spun ca nu este bine sa se optimizeze si dupa locatie insa cel mai important este pretul!locatia ar fi pe ultimul loc dupa mine!
pentru ovidiu
o suma fixa nu se poate spune, nici prima pozitie cum spun toti colegii de aici nu se poate garanta, sa inteleg ca nu ai site-ul inca?
pai..iti trebuie mult timp..si reclama la adwords!
Oricum putem discuta!