site-ul meu este topavatare.com ..L-am inregistrat in nenumarate top-uri si forumuri si am ales cele mai cautate keyworduri dar sunt departe mai ales la cautarea cuvantului ,, avatare`` .Precizez ca am google rank 0 ..Cum il maresc?
site-ul meu este topavatare.com ..L-am inregistrat in nenumarate top-uri si forumuri si am ales cele mai cautate keyworduri dar sunt departe mai ales la cautarea cuvantului ,, avatare`` .Precizez ca am google rank 0 ..Cum il maresc?
citeste forumul. Toate intrebarile tale au primit deja raspuns. Si vei afla o multime de alte chestii interesante care s-ar putea sa te duca si pe tine sa postezi in topicul cu "numarul 1"
Incearca sa faci rost de cat mai multe backlinkuri cu title " avatare",cu ceva munca poti ajunge ushor in top 10,dar trebuie si ceva rabdare.
O sa incerc.Da in rest nu mai trebuie sa fac nimic?Sunt bune keywordurile si descrierea?
m-am uitat in sursa :
<title>Top Avatare , Avatar |Status , Statusuri (yahoo messenger) - Home</title>
si cam atata ai.
"Home" de acolo nu-si are rostul deloc.Scoate-l afara !
n-am stat sa analizez densitatea cuvantului "avatare" dar cred ca depaseste rezonabilul.
cat despre keywords si description ..... hmmm.... eu nu le-am vazut.
pune asa :
<META NAME="DESCRIPTION" CONTENT="avatare de top, avatar, e.t.c.">
<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="avatare, avatar, e.t.c.">
ps: nu trebuie sa treci e.t.c. ( erau doar exemple )
descrierea si keywordurile le-am pus in header .Unde nu trebuie sa analizez densitatea cuvantului avatare?in continut?sau descriere?
densitatea cuvantului se analizeaza aici...
Introdu cuvantul si iti va afisa nr de cautari pe ultima luna si nr de rezultate
care are cel mai bun raport e foarte bine de folosit [ raport = nr rezultate :nr cautari ]
Incearca mai multe variante si alege, e cel mai bine
Multumiri Moderatorului Ciprian Sorlea pentru conceperea acestui tool
Daca vrei mai multe Tool-uri citeste topicul Site-uri si Utilitare
Ultima modificare făcută de Catalin Andrei Bunduc; 25th March 2007 la 10:39.
vreau sa spun ca in ultimul timp am scazut la google de cand am modificat ,,avatare magice , avatare ochi etc ``in avatare ,ochi , magice`` (e doar un exemplu , keywordurile sunt mai multe) .Am inteles daca am de mai multe ori cuvantul avatare se considera word spamming . Sa le pun din nou asa?
gata am pus keywords...eu le pusesem in alta parte.Uitate si tu un pic si spunemi daca e bine
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)