Nu stiu sa existe un mix ideal, de fapt in SEO nu cred ca stie cineva daca exista vreun ideal in orice (ON-page, link building, etc), dar e recomandat sa linkezi din articol spre site-uri cu autoritate, related. Iar link-uri interne... Aparent e un factor On-Page destul de important, iar cel mai clasic exemplu e Wikipedia care e plin de link-uri interne, as putea zice ca-l duce la extrem. Dar e bine atat pt a imparti PR-ul in mod egal la paginile importante din site, plus ca e benefic si pt vizitatori. Eu de multe ori deschid in tab nou alte articole "link-uite" dintr-un articol, daca-s interesat. Asta se traduce printr-un Time On Site mai mare, user engagement, etc.
Acum, nu stiu daca poate careva sa-ti zica un procent fix, dar recomandat e sa fie totul natural, in limita bunului simt. Daca scrii un articol in care mentionezi ceva si despre alte topicuri in care ai mai scris in articolele precedente, poti pune link-uri spre ele, natural.
Un exemplu de blog care face asta destul de bine e blogul lui Cristi Ignat (unul dintre blogurile mele preferate). Uite un articol unde link-eaza natural atat spre alte articole ale lui, cat si extern: Alocarea corecta a bugetului in campaniile AdWords | Cristian Ignat
Sau articolele lui Kidu, care face din nou o treaba buna cu link-urile interne si externe spre pagini related Vrei sa iti deschizi un magazin online? | Despre online, cu Serban Cristian
Si exemplele pot continua, dar cred ca ai prins ideea
Signatura lipsa
Daca google toolbar iti arata pr 0 asta nu inseamna ca nu poti avea backlinkuri pentru a obtine pr la urmatorul update. Google toolbar nu se updateaza live ci dupa cum am observat la cateva luni bune. Incearca PageRank Prediction
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)