Salut,
am si eu o problema similara cu mai multe siteuri penalizate (in cautari pe cuvintele principale - EMD - in loc sa apara indexul cum se intampla la inceput imi apar pe pozitii 120+ posturi cu putin text sau pagini statice interne). Fiind din cate banuiesc o penalizare algoritmica, am eliminat mai multe probleme care cred ca puteau sa aduca penalizarea (metadescriere copiata din text - le-am facut unice, o pagina de termeni si conditii duplicata pe mai multe siteuri - am sters-o si i-am dat remove din WMT si tagurile pe care le-am eliminat complet.).
Intrebarile mele pentru voi:
1. Tinand cont de manifestare - penalizare pe index (apare orice alta pagina statica, categorie sau post, numai indexul nu apare pe EMD) ce probleme credeti ca ar putea genera penalizarea;
2. Cam in cat timp poate sa dispara penalizarea in cazul in care ceea ce am facut e suficient pentru a scapa de ea.
Multumesc anticipat.
P.S. cand dau din WMT Fetch as Google/ Submit URL to index, imi aduce indexul pe o pozitie superioara. Acest lucru dureaza 1-2 zile, dupa care indexul dispare si reapare pagina interioara pe pozitia 120+.

Răspunde cu citat