Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Site penalizat?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de aliens Vezi Post
    Nu folosi directoare de articole sau link-uri pentru a-ti construi profilul de backlink-uri. In cel mai bun caz, aceste link-uri vor avea o valoare extrem de mica. In cel mai rau caz, profilul tau va fi alcatuit in majoritate din aceste link-uri, fapt care va atrage o penalizare pe viitor.

PS: Am tras totusi un ochi peste ahrefs/majestic/ose, si nici unul dintre ele nu raporteaza link-urile de care spui. De asemenea, daca exista o penalizare manuala, ar trebui sa fie vizibila in WMT. O explicatie alternativa ar fi ca Google da un mic "boost" site-urilor noi pentru o perioada scurta (cateva zile - saptamani) pentru a vedea daca primesc semnale pozitive (link-uri, share-uri, tweeturi, etc), dupa care intoarce site-ul la pozitia "corecta" si asteapta semnale noi.
    "Boost" este pt 3 luni.

Poate folosii directoarele de articole, in lipsa de altce, nu atrag nici o penalizare, atata timp cat nu sunt foarte multe.

Un site nou primeste foarte greu penalizare.

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Daca nu reapare in 7-10 zile ai primit penalizare algoritmca din cauza faptului ca l=ai fortat inca din prima luna cu linkuri inutile [chiar daca era 100% bune]. Trebuie sa intelegi/eti ca un site nu trebuie urcat intr-o luna pe prima pagina. Mai intai te asiguri ca el creste corect, primeste continut verificat si unic si cand a crescut cat de cat ca si relevanta pentru utilizatorul final deabia atunci incepi incet dar sigur sa-l promovezi si sa ai sanse de reusita fara sa primesti penalizare.

Recomand promovarea prin linkuri directe [ancore] deabia dupa 3 luni de cand acesta a fost pus online cu conditia ca in toata aceasta perioada sa primeasca regulat continut bun [no junk].

Succes!
    Nu exista fortat din prima luna.

Ce are daca urci site din prima luna ? Sa presupunem ca este site-ul unui eveniment, a unui film, a unui brand nou care isi face press release (100 root in 2 zile), isi ia penalizare? Ai uitat de prietenii nostri cu 10.000 root, care stau fara probleme, avand site < 3 luni?

Eu urc site in 2 sapt pe loc 1, cu 10-20 links, deci nu este o regula, sa NU urci un site.

In rest, corect.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

sorel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    83
    Putere Rep
    24

Implicit

O sa mai astept totusi cateva zile.....sa vad ce se intampla.

cronoslord este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    117
    Putere Rep
    25

Implicit

Salut,
    am si eu o problema similara cu mai multe siteuri penalizate (in cautari pe cuvintele principale - EMD - in loc sa apara indexul cum se intampla la inceput imi apar pe pozitii 120+ posturi cu putin text sau pagini statice interne). Fiind din cate banuiesc o penalizare algoritmica, am eliminat mai multe probleme care cred ca puteau sa aduca penalizarea (metadescriere copiata din text - le-am facut unice, o pagina de termeni si conditii duplicata pe mai multe siteuri - am sters-o si i-am dat remove din WMT si tagurile pe care le-am eliminat complet.).
    Intrebarile mele pentru voi:
    1. Tinand cont de manifestare - penalizare pe index (apare orice alta pagina statica, categorie sau post, numai indexul nu apare pe EMD) ce probleme credeti ca ar putea genera penalizarea;
    2. Cam in cat timp poate sa dispara penalizarea in cazul in care ceea ce am facut e suficient pentru a scapa de ea.

Multumesc anticipat.

P.S. cand dau din WMT Fetch as Google/ Submit URL to index, imi aduce indexul pe o pozitie superioara. Acest lucru dureaza 1-2 zile, dupa care indexul dispare si reapare pagina interioara pe pozitia 120+.
    Ultima modificare făcută de cronoslord; 8th September 2013 la 23:01.

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    215
    Putere Rep
    41

Implicit

1: Cel mai probabil este penalizare din cauza backlink-urilor, verifica cu Panguin sa vezi este automata (penguin) sau manuala (vezi WMT).
    2: Daca rezolvi cu backlink-urile (remove sau disavow), penalizarea poate fi ridicata peste cateva luni (refresh Penguin) sau dupa reconsideration request (pentru cea manuala).

cronoslord este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    117
    Putere Rep
    25

Implicit

e vb de siteuri de dupa penguin. Am mers cu 4 siteuri cam in paralel. Am inceput cu text pe site(pagini statice) si cateva linkuri de pe dir de linkuri (unul pe zi la inceput si am crescut la 2-3 pe zi). cam dupa o luna si ceva (30 iun) au disparut pe rand (urcasera pe poz 11 - 50 in functie de nisha). Am crezut ca e vb de Google dance. Au inceput sa apara pe pozitiile 120-160 in fiecare zi cu cate un post sau pagina statica, alta decat indexul. Dupa o luna si ceva am inceput sa intru la banuieli si am inceput sa caut probleme on-page.
    Sunt convins ca nu le-am eliminat pe toate, dar am cam ajuns la limita cu ideile.
    Ca si probleme observate in timp ce corectam siteurile:
    1. descrieri copiate din text
    2. pagina de termeni si conditii aceeasi la mai multe siteuri
    3. textele de pe site aveau paragrafe copiate unele din altele.(am cumparat textele si le-am verificat daca sunt copiate de pe net. Nu am verificat daca autorul si-a copiat fraze unul din altul. Mi-am dat seama de asta dupa ce le-a indexat google)

cam atat am observat eu.
    Daca are cineva timp sa isi dea o parere, e vb despre posete-dama.com . daca va ajuta pun si restul adreselor.
    Multumesc anticipat

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site penalizat
    De beatrice88 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 24th July 2012, 19:13
  2. Site penalizat de adsense
    De valentin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 23rd October 2011, 09:46
  3. site penalizat. sugestii
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st September 2009, 21:12
  4. Site penalizat
    De Shumy în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th April 2009, 09:25
  5. site penalizat de google pt tag-uri
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2008, 11:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •