Postat în original de
Marius Cristian
@Dan: Tom se referea in primul rand la faptul ca una scriu in tutorial si alta fac de fapt cei care au scris tutorialul. Presupun ca in rest e de acord cu tine.

Dan e capos, trebuie sa-i desenezi, altfel nu se prinde. Citeste invers el, de la dreapta la stanga, ca a stat mult prin uk.
Astept sa-mi explice diferenta intre incepator si avansat, si care e rostul incepatorului in seo, de trebuie atat de mult sa-l "sfatuim", sa-l "ajutam", cand in max 10 zile, e avansat
Daca nu e, inseamna ca nu e pentru el, si trebuie sa caute altceva.

Postat în original de
RedHat
Eu link-urile sitewide le pun aproape intotdeauna cu nofollow si intotdeauna pe brand. Din cate am observat in ultimele luni s-au penalizat la greu siteurile care aveau auduse dofollow sitewide pe keyword. Nu mai tine poanta cu 20 link-uri sitewide dofollow de pe siteuri cu 5.000+ pagini indexate si in 2 saptamani esti in top 5 la "filme online".
Depind de nisa si nr de linkuri pe care le are site-ul. Daca ai un site solid, poti sa pui cate site-wide vrei, nu-l deranjeaza. Daca esti anpc, poti sa pui cate site-wide vrei, nu te deranjeaza. Daca ai site nou, nu te deranjeaza 1 mil de site-wide, google nu se uita la tine. Si discutia poate continua.
@Claudoyu. Intelege si tu, ca ce ai postat este o prostie. Daca nu poti, incearca sa te apuci de apicultura, cum a facut colegul Cerga. Iti pierzi timpul inutil. Daca scopul postului, era sa oferi un link related, specifica asta, si intelegem.
Discutia noastra este stric obiectiva, dar cred ca tu esti subiectiv.
off: Site-ul nu mai merge, e cazut de 2 zile, poate citeste cineva de la ei, sau le spui tu claudoyu.
Ultima modificare făcută de Tom; 7th August 2013 la 11:35.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.