Rezultate 1 la 10 din 51

Subiect: Cum sa faci linking de calitate tutorial

Afișare hibrid

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Pentru linkuri site-wide experimentez acum un script php care folosesete o lista de pagini tinta (pentru linkuri) si o lista de keyword-uri si le roteste pe pagini in functie de titlul paginii. Asta are ca scop ca linkurile sa fie mai diversificate nu numai ca anchor text, ci si ca pagina de destinatie. Functioneaza bine pe 100-200 de pagini daca ai ca tinta macar 30-40 de pagini si 40-50 de anchoruri.
    40 - 50 linkuri diferite pe ancore diferite de pe acelasi site? Suna spammy tare. Mai gandeste-te, nu cred ca este o idee prea buna.

Eu link-urile sitewide le pun aproape intotdeauna cu nofollow si intotdeauna pe brand. Din cate am observat in ultimele luni s-au penalizat la greu siteurile care aveau auduse dofollow sitewide pe keyword. Nu mai tine poanta cu 20 link-uri sitewide dofollow de pe siteuri cu 5.000+ pagini indexate si in 2 saptamani esti in top 5 la "filme online".
    Ultima modificare făcută de RedHat; 7th August 2013 la 09:47.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    40 - 50 linkuri diferite pe ancore diferite de pe acelasi site? Suna spammy tare. Mai gandeste-te, nu cred ca este o idee prea buna.
    Tocmai am afirmat ca sunt in teste cu aceasta formula. Testez tocmai pentru ca nu cred anumite lucruri. Spammy este si sa ai un singur anchor si un singur link pe un site cu sute de pagini. Am specificat ca vorbim despre un site care are 100-200 de pagini, nu mii de pagini.
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Tocmai am afirmat ca sunt in teste cu aceasta formula.
    Metoda poate atrage penalizari din cauza similitudinii cu niste sisteme automate de link exchange. Patternurile de genul asta sunt integrate in algoritmul care te penalizeaza. Posibil sa nu fie pe o nisa aglomerata si sa nu fie luate in considerare.

De principiu trebuie sa stii urmatoarele - Google nu trateaza la fel toate site-urile. Sunt siteuri incadrate la bloguri, altele la news, altele la shops, portal, wikis, prezentari etc. Site-urile .edu (de exemplu) nu sunt valoroase din cauza extensiei, ci din cauza profilului la care sunt incadrate de Google.

Unde vreau sa ajung - Cum a spus si redhat, e natural ca un blog sa puna link in sidebar catre alt blog, catre o universitete, catre un ONG. Daca pune in sidebar catre un alt gen de site, se ridica un stegulet de "vanzare de linkuri". Nimeni nu stie la cate stegulete incepe sa se devalorizeze valoarea linkurilor respective.

Uite, sunt colegi care au cumparat links pe site-uri puternice, dar care vand linkuri. Site-urile respective nu sunt penalizate, n-au probleme, dar din cauza ca dau links aiurea (fara sa fie related) respecgtivele linkuri pur si simplu nu sunt luate in considerare.

In concluzie - fa testul, dar judeca rezultatele luand in considerare ce am zis mai sus. Adica nu stabili o regula, nici macar pentru tine insuti. Ce faci este clar o incercare de manipulare a rezultatelor vizibila, adica fix ce zice google ca NU vrea de la noi

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Metoda poate atrage penalizari din cauza similitudinii cu niste sisteme automate de link exchange. Patternurile de genul asta sunt integrate in algoritmul care te penalizeaza. Posibil sa nu fie pe o nisa aglomerata si sa nu fie luate in considerare.

De principiu trebuie sa stii urmatoarele - Google nu trateaza la fel toate site-urile. Sunt siteuri incadrate la bloguri, altele la news, altele la shops, portal, wikis, prezentari etc. Site-urile .edu (de exemplu) nu sunt valoroase din cauza extensiei, ci din cauza profilului la care sunt incadrate de Google.

Unde vreau sa ajung - Cum a spus si redhat, e natural ca un blog sa puna link in sidebar catre alt blog, catre o universitete, catre un ONG. Daca pune in sidebar catre un alt gen de site, se ridica un stegulet de "vanzare de linkuri". Nimeni nu stie la cate stegulete incepe sa se devalorizeze valoarea linkurilor respective.

Uite, sunt colegi care au cumparat links pe site-uri puternice, dar care vand linkuri. Site-urile respective nu sunt penalizate, n-au probleme, dar din cauza ca dau links aiurea (fara sa fie related) respecgtivele linkuri pur si simplu nu sunt luate in considerare.

In concluzie - fa testul, dar judeca rezultatele luand in considerare ce am zis mai sus. Adica nu stabili o regula, nici macar pentru tine insuti. Ce faci este clar o incercare de manipulare a rezultatelor vizibila, adica fix ce zice google ca NU vrea de la noi
    Multumesc Dan. Inteleg ce spui si sunt aproape convins ca ce spui este adevarat. Testul pe care il fac are mai multe scopuri. Am avut un link in footer, site-wide pe un site cu aproximativ 350 de pagini cu anchor pe keyword2. Dupa un timp, citind pe forumuri mi-am spus ca ar fi bine sa-l pun nofollow si pe brand, asa cum zice si Redhat. Dupa vreo luna si ceva am cazut vreo 30 de locuri exact pe keyword2. Am tras concluzia ca nofollow si schimbarea anchorului m-au dus in jos. Am hotarat sa incerc sa pun inapoi keyword2, ca anchor text si sa las linkul nofollow. Dupa inca vreo doua luni am recuperat aproape tot ce pierdusem pe keyword2.

Testul pe care-l fac acum a inceput acum doua luni si pe multe keyword-uri folosite in anchor am crescut simtitor. In unele cazuri 70-80 de locuri, in alte cazuri doar 5-6 locuri. In caz ca va urma un recul, voi schimba linkurile in nofollow si dupa aia mai vedem.

Chiar daca testul va fi fructuos nu voi trage nici o regula de aici, ci doar ca in acest caz a mers.
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum facem internal linking?
    De danielicb în forumul Link Building
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 23rd March 2013, 22:24
  2. Sites linking in
    De Catalin1987 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st March 2013, 19:56
  3. internal linking in footer
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 28th February 2011, 17:12
  4. Linking sau @import?
    De filip în forumul Client side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th July 2005, 14:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •