Ar fi putin ilogic ca distribuirea linkurilor pe retelele de socializare sa iti afecteze negativ site-ul, tinand cont ca nu poti impiedica terte persoane sa distribuie link-urile, chiar si fara acele butoane de share :]
Ar fi putin ilogic ca distribuirea linkurilor pe retelele de socializare sa iti afecteze negativ site-ul, tinand cont ca nu poti impiedica terte persoane sa distribuie link-urile, chiar si fara acele butoane de share :]
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Oricum , din cate observ, linkurile pe facebook nu mai au acelasi efect ca acum un an...Anul trecut cu un share pe facebook faceam 100 de vizite, acum am mai multi fani pe facebook si abia fac 15-20 de vizite..
Evolutie se numeste. Ai mai multi fani, dar si fanii tai sunt fani la mai multe lucruri. Deja de la 20 prieteni in sus, nici eu nu pot vedea tot ce au postat + ca nu toti publica lucruri de interes. De asta prefer sa stau de ex pe SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM Spy sau sa vad ultimele actualizari via https://www.facebook.com/Seopedia
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)