Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
dar cred ca motoarele de cautare pot face diferenta dintre linkurile facute manual pe bloguri de calitate si cele generate automat cu nu stiu ce script
Ma scuzi, dar din ce-ai zis tu, am inteles ca tu vrei sa compari comentariile manuale cu cele automate. Asta reiese din formularea ta.

In cazul asta, dar, le genereaza pe toate, desi nu neaparat numai cateva mii odata. Este un tool de genul pe imtalk.org si acolo poti alege sa-ti dea doar 50, 100, 1000, ceva de genul.

Dar daca apar treptat link-uri de pe site-uri de genul site worth, site value, webstats, whois.... nu are de ce sa-l penalizeze. Eu am verificat intr-o zi niste link-uri pt un site de-al meu care are vreo 3 ani vechime si am vazut ca apare si el pe tot felul de site-uri de genul, desi nu l-am inscris eu cu niciun tool. ori site-urile respective au crawler-it site-ul si l-au pus ele in baza de date, ori vreun competitor a folosit un astfel de tool pt a-mi penaliza site-ul, dar nu i-a reusit.

Cheia succesului e moderatia si diversitatea Obtine link-uri moderat, diversificate, do/nofollow, imagini, redirect, cu keyword, cu brand, url, etc. N-am intalnit multe site-uri penalizate care sa aiba un profil de link-uri f diversificat, pt simplul fapt ca pare natural.