Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 46

Subiect: Optimizare site de vanzari

bluestyle este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th April 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    35
    Posturi
    61
    Putere Rep
    24

Implicit Optimizare site de vanzari

Salut. Ma bucur ca m-am alaturat acestei comunitati si sper sa gasesc sprijin in ceea ce ma intereseaza cel mai mult: optimizarea site-ului acvariiprofesionale.ro. Aceasta este varianta noua, pe cea veche o puteti gasi la acvariiprofesionale.ro/vechi

Varianta veche eu o consideram optimizata, am facut totul dupa capul meu si a iesit o varza totala. In SERPs abia apare... aceasta fiind dezamagirea. Vizite are ~70 pe zi iar din cand in cand am mai platit reclama la adwords.

Varianta noua nu am optimizat-o deloc deoarece nu vreau sa fac aceeasi varza, cu un aspect schimbat.
    Am nevoie de sfaturile voastre. Credeti ca este bine structurat? Cu ce sa incep ca sa il optimizez corect SEO?

Va multumesc!

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

Implicit

Pai in primul rand trebuie sa reduci timpul de incarcare al paginii.
    Apoi sa-ti adaugi tagurile H, sa folosesti alt-uri pe imagine, meta keywords si meta description. Asta sa fie optimizat on-page.
    Off-page e alta treaba. Rezolva astea, apoi poti sa te apuci de optimizarea off-page.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Mi se încarcă foarte greu. Trebuie neapărat să faci ceva cu timpul de încărcare al paginii. Nu știu dacă este de la script sau de la host dar trebuie să investighezi imediat. Am stat mai mult de 60 de secunde pentru a deschide pagina, și încă nu era completă. (Am net de la RDS prin fibră optică, deci problema nu este de la mine)
    Sfatul meu: Rezolvă cu timpul de încărcare al paginii, și de abia apoi ocupă-te de seo on-page și ulterior seo off-page
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    27

Implicit

La mine merge rezonabil. Sunt vreo 4-5 secunde, dar nu 60.
    De ce gasesc pe nicaieri un pret afisat?
    Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th April 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    35
    Posturi
    61
    Putere Rep
    24

Implicit

Intre timp am crescut Page Speed-ul de la 55 la 95, poate din acest motiv s-au mai schimbat lucrurile...
    Preturile nu sunt afisate deoarece nu vindem nimic standard. Toate acvariile se fac pe comanda iar preturile variaza in functie de dimensiunile acvariului si de instalatiile cu care acesta este dotat.

Referitor la seo: pe fiecare pagina trebuie sa existe cel putin H1? H2 este citit de google? Cate cuvinte cheie se pun pe pagina? Sa folosesc dupa metoda "acvarii, vanzare, bucuresti" sau "acvarii de vanzare bucuresti"? Meta description cat de lung poate fi? Este recomandat ca in <title> sa folosesc numele site-ului la sfarsit? De ex: Acvarii de vanzare in Bucuresti | Acvariiprofesionale.ro; sau risc sa obtin titluri prea lungi?

floryn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    106
    Putere Rep
    26

Implicit

H1 si H2 e bine sa le folosesti. Eu am avut rezultate mai bune cand am folosit la h2 cuvinte cheie secundare si la h1 cel principal
    title - Acvariiprofesionale.ro - Acvarii de vanzare in Bucuresti
    Nu iti bate capu cu densitatea cuvintelor cheie. Scrie natural si nu incerca sa repeti prea mult cuvintele cheie.
    Ar fi ideal pentru fiecare cuvant cheie targetat sa creezi un landing page separat.

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    27

Implicit

Google recomanda mereu sa scrii pentru utilizator.
    Un metric destul de important luat in calcul de google este timpul pe care un utilizator il petrece pe o anumita pagina.
    Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th April 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    35
    Posturi
    61
    Putere Rep
    24

Implicit

Klaudiu te referi la asa zisul "bouncerate" sau "Rata de respingere" nu? Momentan am 39.93%. Este mult?
    Floryn de ce este recomandat ca numele site-ului sa apara inaintea titlului paginii, dupa modelul care mi l-ai prezentat? Sa setez ca numele site-ului sa apara implicit primul pe toate paginile? Site-ul este in joomla si are aceasta optiune.
    Ultima modificare făcută de bluestyle; 18th April 2013 la 17:41.

Raoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    35
    Posturi
    129
    Putere Rep
    27

Implicit

Salut, nu trebuie sa pui neaparat numele site-ului inainte titlului paginii.
    E ok asa: Titlu pagina - NumeSite.ro

Eu as mai lucra pe partea de site mai mult, cand am intrat pe el, mi s-a incarcat in vreo 8-9 secunde, m-am uitat in sursa paginii si ai multe fisiere css si js. Incearca sa folosesti un compresor de fisiere css si unul de js. Asa vei reduce din timpul de incarcare a site-ului care este un factor important, atat pentru Google cat si pentru utilizator.

Poti folosi si un sistem de cache, nu-ti pot recomanda unul, deoarece nu prea am folosit joomla mai deloc.

Nickalls este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    96
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de bluestyle Vezi Post
    Salut. Ma bucur ca m-am alaturat acestei comunitati si sper sa gasesc sprijin in ceea ce ma intereseaza cel mai mult: optimizarea site-ului acvariiprofesionale.ro. Aceasta este varianta noua, pe cea veche o puteti gasi la acvariiprofesionale.ro/vechi

Varianta veche eu o consideram optimizata, am facut totul dupa capul meu si a iesit o varza totala. In SERPs abia apare... aceasta fiind dezamagirea. Vizite are ~70 pe zi iar din cand in cand am mai platit reclama la adwords.

Varianta noua nu am optimizat-o deloc deoarece nu vreau sa fac aceeasi varza, cu un aspect schimbat.
    Am nevoie de sfaturile voastre. Credeti ca este bine structurat? Cu ce sa incep ca sa il optimizez corect SEO?

Va multumesc!

Pe langa faptul ca nu ai H1, meta descriere, alt pe imagini si se se incarca greu, nu ai nici un sitemap xml valabil

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Optimizare site ajutor: vreau sa imi optimizez site-ul cine ma ajuta
    De Oana Banita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th May 2011, 18:20
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 19th November 2010, 19:34
  3. Creare site, promovare site, optimizare site
    De maneaalin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th January 2010, 14:43
  4. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 1st September 2008, 21:20

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare