Este ok
folosesc si eu aceeasi componenta din joomla
Este ok
folosesc si eu aceeasi componenta din joomla
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Salut baieti. Intre timp am mai realizat cateva modificari la site. Ce parere aveti? acvariiprofesionale.ro
Cred ca in momentul de fata pot trece si la SEO off page. Ce sfaturi imi puteti oferi in acest sens?
Ultima modificare făcută de bluestyle; 27th June 2014 la 11:40.
Nu vrei tu sa scitesti forumulIote neste 404
acv.jpg
+ scos meniuri de pe h2... si ce o mai fi
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu am inteles nimic din ce ai spus. Suntem in 2014, ce am gresit? Nu stiu ce intelegi prin "site curat". Pentru mine un site curat este unul aranjat si de bun gust. Din punctul meu site-ul acesta intruneste ambele calitati. Unde este haos? Ce are template-ul ales? Trebuie neaparat sa fie sobru si lipsit de culoare? Asta inseamna "curat"? Te rog fi mai explicit.
Pozele sunt realizate de baietii care merg pe teren, sunt acvaristi nu fotografi profesionisti. Fotografiaza cum pot si ei mai bine.
"1nesco" am reusit sa reduc de la 275 linkuri de 404 la 16, multumita programului pe care l-ai folosit si tu. Nu am inteles insa ce meniuri am pe <h2>. Mersi!
Pai nu e normal sa nu intelegi nimic? Daca tu sau cei care au creat site-ul, puteau intelege ce zic, atunci nu faceai un site atat de haotic. Sunt mii de theme gratuite sau la 50 usd (in 2014), asa ca nu poti sa faci un asemena site (doart daca, nu ai nici o legatura cu online). Asa ca nu inteleg discutia despre seo. Seo ca sa ce?
De ce sa-ti inviti clientii in birou, cand tu ai un asemenea birou? Ca sa ce? Ca sa ii pierzi?
Ai cerut opinii, ai primit, restul e can-can.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Te-am rugat sa iti justifici opinia, lucru pe care nu doresti sa il faci.
Te rog sa imi spui: de ce il consideri haotic, ce inseamna "site curat", de ce template-ul ales este nepotrivit.
De regula h2 se foloseste ca o descriere mai ampla la h1. Ai pagini pe h2 gen:
h2.jpg
Text insuficient pe pagini (vezi pe cate nu ai macar 200 cuvinte), un singur post pe blog? (cel putin unul e afisat cand se intra pe blog), valori alt gen "o-valoare-alt", duplicate content , vezi ""De fapt acesti mici pesti doctor", vezi meta la /blog.html : "keywords" content="blog, noutati acvarii, noutati acvariiprofesionale" (cuvant gresit), "description" content="Aflati ce proiecte urmeaza sa finalizeze firma noastra de acvarii, prin intermediul blogului." (mic rau, sigur nu te-ai uitat la rapoartele din google webmaster sau nu prezinta interes).
Cat despre site, fiind unul de prezentare (de comert electronic sigur nu, cel putin cat timp nu se afiseaza pretul comenzii), parca m-as fi asteptat la galerii de imagini mai ample.
Sporuri
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
De problema h2 stiam si o voi rezolva curand. Toate titlurile modulelor sunt pe h2 in loc de h3.
Imi este foarte greu sa scriu 200 de cuvinte la o galerie foto cu cateva poze. Stiu ca asa ar trebui. Poate la un moment dat voi reusi sa pun la punct si acest aspect.
Blogul abia l-am creat, din acest motiv are un singur articol.
Mulțumesc si pentru celelalte sfaturi. Voi tine cont de ele si voi incerca sa le remediez curand.
Te rog sa imi spui cum obtii toate aceste infomatii despre meta duplicat, alt-uri....? Un tool online?
Nu pot intelege un lucru: desi concurez pentru cuvantul cheie "acvarii" sunt abia pe locul 48, iar concurenta mea este pe locul 1 dupa acest cuvant cheie, desi nu are facut seo on page absolut deloc! De ce sunt atat de jos pentru acest cuvant cheie?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)