Ar trebui sa aiba indexat doar ce este in sitemap, http://www.magazin-supraveghere.ro/sitemap.xml, asa cum este declarat in http://www.magazin-supraveghere.ro/robots.txt. Ah, tot textul acela lung din footer vad ca se repeta peste tot, chiar si la Termeni si Conditii, ti se pare normal ?
Documenteaza-te mai bine despre magento, . Si o paranteza. Instaleaza-ti un one page checkout pt el, scoate-ti cod postal obligatoriu, pune inca o metoda de livrare, pune un transport gratuit la comenzi mai mari de X RON, cel putin eu asa fac la magazinele care le creez.
Legat de plugin-ul pe care l-ai cumparat, ce setari de acolo crezi ca nu puteai sa faci din robots.txt? Sau din Cpanel de la Magento?
Populeaza-ti produsele cu cuvinte cheie, categoriile la fel in mod diferit, descrieri unice etc etc.
Magento se indexeaza foarte usor si foarte usor poti ajunge pe prima pagina, fara un seo foarte complicat
Am tot citit despre acest magento dar tot ce am aplicat nu m-a ajutat.
Ma urca treaba asta in google? pentru ca sincer nu cred dar evident iti multumesc de sfat
Daca ai timp si vrei arunca o privire pe magzin-supraveghere.ro si spune-mi unde crezi ca este ceva gresit.
Am observat, are peste 1500 pagini indexat cu 50-100 produse pe site... nu inteleg ce sa fac. Sigur e continut duplicat dar nici nu reusesc sa il blochez cumva. Exista si robots.txt care spune ce sa nu fie indexat dar... o fi ceva ce imi scapa.
Inca mai astept sfaturi. Multumesc tuturor
Daca e afacerea ta, ia-ti un domeniu, fa-ti alt site, continut unicatsi mult succes
Dupa majesticseo.com ai backlinkuri de pe 56 de domenii si 294 de backlinkuri. Cam putin pentru un an de promovare, numai de pe dirpedia poti inscrie in 300 de directoare web care nu cer backlink. Trebuie sa lucrezi mai mult ca sa ai rezultate.
O parte din aceste backlinkuri pe care le ai sunt nofollow, iar altele nu au ancora. Pentru pozitionarea in SERP conteaza ancora. Cuvantul cheie ales pentru prima pagina camere de supraveghere dupa Google Adwords checker are concurenta mare, mi se pare normal sa nu ai rezultate. Chiar daca rezolvi problemele din pagina trebuie sa aduni mai multe backlinkuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)