nu e vorba de valuta, e vorba de performanta, nu prea ai cum sa visezi clickuri de gen pe .ro
nu e vorba de valuta, e vorba de performanta, nu prea ai cum sa visezi clickuri de gen pe .ro
Gandindu-ma ca am avut click-uri care au trecut de 0,5E si din cand in cand unele care s-au apropiat de 1E am crezut ca este posibil sa fie si pe Ro astfel de click-uri. De aceea am intrebat daca sunt pe Ro sau Com(citind in graba nu am observat "recordul a fost acum cateva luni de aproape 30 euro / click - ceea ce este imposibil pe Ro"). Credeam ca nisa medicala este una dintre cele mai bune d.p.d.v. CPC avand in vedere cati bani se invart in acest domeniu.
CPC este influentat de multi factori: continut, asezarea anunturilor, formatul lor, cookie-urile vizitatorului, cuvintele de pe care a venit din google, pozitionarea site-ului in google, culori, elementele care distrag atentia vizitatorului etc.
Fata de anul trecut mi se pare ca a mai crescut un pic, posibil si datorita faptului ca tot mai multe firme, hoteluri s.a.m.d. aleg sa se promoveze online.
În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.
Eu mai am click-uri de peste 1 euro pe site-uri .ro dar click-urile sunt date de cei ce acceseaza site-ul din strainatate, nu am stat sa urmaresc cele mai mari click-uri, dar am gasit o data o medie intr-o zi de 2 euro, dar era reclama tintita pe site-ul meu pentru vizitatori din UK
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)