Da, trebuie redirect. In pagina asta, de exemplu, nu ai linkuri pe taburi: maxstilsrl.ro/produse.html (Profita / Comanda / economiseste etc.). Pe pagina asta ele functioneaza maxstilsrl.ro/servicii.html, desi ar trebui sa se deschida in acelasi tab.
Da, trebuie redirect. In pagina asta, de exemplu, nu ai linkuri pe taburi: maxstilsrl.ro/produse.html (Profita / Comanda / economiseste etc.). Pe pagina asta ele functioneaza maxstilsrl.ro/servicii.html, desi ar trebui sa se deschida in acelasi tab.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Iti multumesc pentru observatie. Am modificat si redirectul catre root din index.html si aceste taburi pe toate paginile. Daca ma mai poti ajuta si alte sfaturi![]()
Pe oricare din taburile alea se da click, se ajunge in aceeasi pagina.Redirectul pe care l-ai facut nu pare sa mearga.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Da, redirectul este facut catre pagina de produse. Asta ma intereseaza.
Din ce punct de vedere nu merge redirectul ?
Pare sa mearga acum. Probabil am avut cache.
Din ce vad vrei sa optimizezi homepage-ul si pagina de produse pentru toate cuvintele cheie, nu prea merge chiar asa, incearca sa faci pagini separate pentru fiecare produs in parte (de ex. cosuridefum.html cu titlu, descriere si continut optimizate pentru kw cosuri de fum).
Iti multumesc pentru sfat @gabetu!
O mica nelamurire.. daca las si pagina de produse asa cum este acum iar in plus fac cate o pagina /produs si doar copiez acele caracteristici, fac mai mult rau decat bine nu ? Ca o sa am acelasi continut..
Ultima modificare făcută de alex.web; 20th January 2013 la 20:23.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)