Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: pareri despre www.e-oferta.ro

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit pareri despre www.e-oferta.ro

salutare,

am urmat sflaturile de pe acest forum si am schimbat designul sitului www.e-oferta.ro, pentru a folosi mult mai putine imagini. vei ce ziceti, a iesit bine? vreau sa inbunatatesc si mai mult timpii de incarcare, asa ca orice sfaturi sunt binevenit.

mersi.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    46
    Posturi
    980
    Putere Rep
    42

Implicit

In firefox nu arata prea bine...

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

cred ca e vorba de blocul cu mesajele de pe forum care strica toata treaba. acuma se vede mai bine sau tot asa? am pus blocul in partea cealalta.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Salut, nu mai tin minte fostul design, dar asta e ce mi-a iesit in ochi prima oara:

1. Spatii albe mari.
    2. In firefox se vede prost :p.
    3. Aspectul de PHP-Nuke ia din calitatea si seriozitatea site-ului. Incearca sa te mai joci la iconite, la imaginile de acolo sa mai iei din nuanta de template.
    ....
    momentan atat am vazut.

later: in timp ce scriam au mai aparut cateva comentarii...
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

mersi pentru sugestii. am instalat si eu firefox si acuma se vede bine, in sensul ca il afiseaza ca in IE. o sa mai lucrez la spatiile albe din centrul primei pagini (cred ca la astea te referi). dupa ce fac modificarile sa revin pentru a cere parerile voastre.

p.s. vechiul disign era aprox ca www.themis.ro, dor ca era pe albastru, nu pe rosu ca acesta.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Personal as aranja/defini zonele de bannere/reclame mai bine.. Acum imi lasa impresia ca iti "descentreaza" site-ul.. il face.. dezmatzat..

Mai trebuie sa umbi in cod la:

- "&" din linkuri sau de pe unde mai apare trebuie schmbat in "&"
    - linia 127 coloana 23 ... ce este cu <html> <head> <title> acolo ??
    - codul de la AdZone.ro iti baga multe porcarii.. ar trebui sa renunti la ei..
    - etc
    - etc

Intre noi fie vorba, am gasit cam 320 de erori/warning-uri in codul tau.. Un cod defectuos nu face decat probleme... Iar schimbarea unei culori, sau a unei iconite nu va imbunatati site-ul.. Trebuie luat de la zero, programare, tot.. Nu mai folosi nuke si alte tampenii d-astea .. daca ai intentii serioase..

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    41
    Posturi
    447
    Putere Rep
    37

Implicit

Absolut penibil! Site-ul este varza, de mana a treia! Si nu spun asta fiindca ai banner cu Ins.oft pe el.

Din cate inteleg eu, vrea sa fie un fel de portal de afaceri sau ceva de genul, numai ca nu are nici aspectul si nici facilitatile pe care trebuia sa le aiba.

Probleme sunt prea multe pentru a le enumera, dar am sa-ti spun cateva principale... Banner-ele de sus sunt prea apropiate unul de celalalt, ferestrele din mijlocul homepage-ului au dimensiunea fontului prea mica (cel putin in Firefox/WinXP), si de fapt toate dimensiunile fonturilor folosite sunt reduse...

In plus, solutii "la-cheie" de genul Mambo, *Nuke, etc. nu se mai poarta de ceva vreme (cam 1 an); iti recomand o solutie personalizata. Dai un ban, dar ce iese este pe gustul tau. Iar daca nu ai sa dai, mai bine nu mai iesi pe piata cu o mediocritate ca asta pentru ca nu ajungi nicaieri... decat poate la gunoi. :cry:

Next, please! :?
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

Absolut penibil! Site-ul este varza, de mana a treia!
    ...... ok ..... sa stiu ca sunteti pusi pe critici....
    nu am nimic de zis, codul are o gramada de probleme si situl nu are toate facilitatiele necesare pentru a multumi pe toata lumea. de fapt, nici nu-si propune asta. se doreste a fi doar un loc in care firmele din Romania sa-i poata face cunoscuta activitatea si serviciile pe care le ofera, in mod gratuit. mine, chiar daca situl este "de mana a treia", mi se pare multumitor faptul ca a reusit sa atraga atatia membrii, in nici 3 luni de zile, de cand a fost lansat.

Banner-ele de sus sunt prea apropiate unul de celalalt
    am rezolvat aceasta problema prin elimiarea codului de la adzone. oricum nu imi aduceau trafic aproape deloc.

ferestrele din mijlocul homepage-ului au dimensiunea fontului prea mica (cel putin in Firefox/WinXP), si de fapt toate dimensiunile fonturilor folosite sunt reduse...
    dimensiunea fontului o pot modifica foarte usor, insa eu cred ca este destul de lizibil textul. poate ar trebui sa-ti schimbi tu monitorul :lol:

solutii "la-cheie" de genul Mambo, *Nuke, etc. nu se mai poarta de ceva vreme (cam 1 an); iti recomand o solutie personalizata
    spune-le asta celor peste 50.000.000 de webmasteri care folosesc nuke sau mambo pentru siturile lor. ai fi surprins sa afli cate situri forte accesate si foarte apreciate folosesc o astfel de solutie "de-a gata"

mai bine nu mai iesi pe piata cu o mediocritate ca asta pentru ca nu ajungi nicaieri... decat poate la gunoi
    eu nu "am iesit pe piata" in sensul la care te referi tu, pentru simplul motiv ca nu percep nici o taxa pentru serviciul pe care il ofer. totul a inceput ca o ambitie personala, care a ajuns sa devina o pasiune si un mod placut de a-mi petrece timpul liber.

linia 127 coloana 23 ... ce este cu <html> <head> <title> acolo ??
    este vorba de codul html care afiseaza cele trei casute din centrul primei pagini. este de fapt o pagina html care este inserata in intregime acolo. a fost nevoie sa head si html pentru a putea sa definesc stilurile folosite pentru afisarea textului.

codul de la AdZone.ro iti baga multe porcarii.. ar trebui sa renunti la ei
    s-a facut!

am gasit cam 320 de erori/warning-uri in codul tau
    daca apesi aici ai sa vezi ca nu este vorba de erori ci de warning-uri. sitereportcard.com nu indica nici o eroare.

ok, nu stiu ce sa mai zic acuma,
    nu am timp sa raspund detaliat la multimea criticilor primite, insa tot ce pot sa spun este ca voi incerca sa tin cont de ele pe cat posibil. va multumesc.

P.S. WeaselMan, Dar cu Insoft ai ceva apersonal :?:
    Si apropo, mottoul tau este foarte sugestiv: The weaselish motto: Good webmasters copy. Great webmasters steal. :oops:
    weasel’s blog is proudly powered by WordPress
    ce ziceati de solutiile de-a gata?

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    39

Implicit

Nici eu nu prea sunt de acord cu solutiile de-a gata dar, daca vrei sa le folosesti, asculta ce a zis ben. Customizeaza-l putin si o sa arate mult mai bine.

Textul din centru se vede aproape decent in IE dar in firefox e o calamitate. Cei de mai sus s-au legat de el pentru ca aici aproape toti folosim firefox. Din pacate nu numai textul arata prost in firefox, ci si casetele se suprapun

Cateva sfaturi care pot fi utile la nivel de aspect:

- aliniaza campurile din zona de logare;
    - modifica zona centrala din homepage. Acolo se uita prima oara vizitatorii si momentan nu e atractiva de loc;
    - scoate statisticile despre utilizatori.

Mai mult nu stiu ce ai putea sa faci pentru ca nici eu nu prea vad solutii la imbunatatirea aspectului.

p.s. daca vrei sa afli de ce membri acestui forum au o problema cu insoft, baga-ti putin nasul aici

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Cand se referea la cele 280 de erori de pe site, se referea la ASTA

este vorba de codul html care afiseaza cele trei casute din centrul primei pagini. este de fapt o pagina html care este inserata in intregime acolo. a fost nevoie sa head si html pentru a putea sa definesc stilurile folosite pentru afisarea textului.
    n legatura cu double header+html - nu e nevoie sa definesti in alt fisier stilul, ci faci un nou id in css pt ele in cel prezent.

Am incercat sa vad pagina ta pe diferite rezolutii si la 800*600 nu mai merge. Eu folosesc 1280 pe 1024 - si statiile albe din centru imi par mari. Ar fi fain sa pui macar un width de 1024 pe tot continutul si il centrezi. Vor dispare astfel spatiile mari albe.

Nimica nu e perfect, dar cu timpul incepi sa schimbi cate unpic si va arata alt fel. Numai bine,

ben
    Boingeanu Ben

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri despre Jobee.ro
    De daemonic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th June 2009, 14:33
  2. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 11:14
  3. Pareri despre www.hostlab.ro ?
    De hostlab în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7