...... ok ..... sa stiu ca sunteti pusi pe critici....Absolut penibil! Site-ul este varza, de mana a treia!
nu am nimic de zis, codul are o gramada de probleme si situl nu are toate facilitatiele necesare pentru a multumi pe toata lumea. de fapt, nici nu-si propune asta. se doreste a fi doar un loc in care firmele din Romania sa-i poata face cunoscuta activitatea si serviciile pe care le ofera, in mod gratuit. mine, chiar daca situl este "de mana a treia", mi se pare multumitor faptul ca a reusit sa atraga atatia membrii, in nici 3 luni de zile, de cand a fost lansat.
am rezolvat aceasta problema prin elimiarea codului de la adzone. oricum nu imi aduceau trafic aproape deloc.Banner-ele de sus sunt prea apropiate unul de celalalt
dimensiunea fontului o pot modifica foarte usor, insa eu cred ca este destul de lizibil textul. poate ar trebui sa-ti schimbi tu monitorul :lol:ferestrele din mijlocul homepage-ului au dimensiunea fontului prea mica (cel putin in Firefox/WinXP), si de fapt toate dimensiunile fonturilor folosite sunt reduse...
spune-le asta celor peste 50.000.000 de webmasteri care folosesc nuke sau mambo pentru siturile lor. ai fi surprins sa afli cate situri forte accesate si foarte apreciate folosesc o astfel de solutie "de-a gata"solutii "la-cheie" de genul Mambo, *Nuke, etc. nu se mai poarta de ceva vreme (cam 1 an); iti recomand o solutie personalizata
eu nu "am iesit pe piata" in sensul la care te referi tu, pentru simplul motiv ca nu percep nici o taxa pentru serviciul pe care il ofer. totul a inceput ca o ambitie personala, care a ajuns sa devina o pasiune si un mod placut de a-mi petrece timpul liber.mai bine nu mai iesi pe piata cu o mediocritate ca asta pentru ca nu ajungi nicaieri... decat poate la gunoi
este vorba de codul html care afiseaza cele trei casute din centrul primei pagini. este de fapt o pagina html care este inserata in intregime acolo. a fost nevoie sa head si html pentru a putea sa definesc stilurile folosite pentru afisarea textului.linia 127 coloana 23 ... ce este cu <html> <head> <title> acolo ??
s-a facut!codul de la AdZone.ro iti baga multe porcarii.. ar trebui sa renunti la ei
daca apesi aici ai sa vezi ca nu este vorba de erori ci de warning-uri. sitereportcard.com nu indica nici o eroare.am gasit cam 320 de erori/warning-uri in codul tau
ok, nu stiu ce sa mai zic acuma,
nu am timp sa raspund detaliat la multimea criticilor primite, insa tot ce pot sa spun este ca voi incerca sa tin cont de ele pe cat posibil. va multumesc.
P.S. WeaselMan, Dar cu Insoft ai ceva apersonal :?:
Si apropo, mottoul tau este foarte sugestiv: The weaselish motto: Good webmasters copy. Great webmasters steal. :oops:
ce ziceati de solutiile de-a gata?weasel’s blog is proudly powered by WordPress