Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: pareri despre www.e-oferta.ro

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    41
    Posturi
    447
    Putere Rep
    37

Implicit

Originally posted by meetzah
    [b]
    weasel’s blog is proudly powered by WordPress
    ce ziceati de solutiile de-a gata?
    Hahaha ma! Tu compari platforma pentru un blog cu platforma pentru un site? Este o diferenta de la cer la pamant. Software-urile pentru forumuri (phpBB, vBulletin, etc.) si bloguri (Wordpress, Serendipity) sunt singurele care mai raman cat-de-cat in picioare, pentru ca sunt axate pe un anumit domeniu - respectiv forum si blog.

Platformele de genul Mambo, *Nuke, Xoops si celelalte apar si dispar peste noapte, dar sunt foarte bune pentru webmasterii incepatori si cei care nu prea stiu PHP (been there done that). Astea sunt foarte bune "ca sa inveti pe ele", dar sa faci "ceva"... decat in manutele astea doua am incredere. :roll:

Iar cei 50,000,000 de webmasteri la care te referi tu fie se incadreaza in categoria de mai sus (noobs), fie au site-urile in curs de conversie de la un CMS la o solutie personalizata... Eu m-am ars de cateva ori bine cu idei de genul "daca toata lumea foloseste asta si peste tot se intampla asa, eu de ce n-as face la fel?" Odata si-odata o sa privesti si tu lucrurile altfel...
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

andypopa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    417
    Putere Rep
    0

Implicit

In plus, solutii "la-cheie" de genul Mambo, *Nuke, etc. nu se mai poarta de ceva vreme (cam 1 an); iti recomand o solutie personalizata. Dai un ban, dar ce iese este pe gustul tau. Iar daca nu ai sa dai, mai bine nu mai iesi pe piata cu o mediocritate ca asta pentru ca nu ajungi nicaieri... decat poate la gunoi.
    Astea sunt foarte bune "ca sa inveti pe ele", dar sa faci "ceva"... decat in manutele astea doua am incredere.
    http://www.xperts.ro
    iete mambo! iete CMSu! iete unde se mai poarta...

Cred ca a facut Cristi destule cu site-ul asta.

Next, please!
    Ai tu ceva in tine ca iti place sa te iei de ceilalti ma... daca n-o faci, nu te simti bine!!!

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    41
    Posturi
    447
    Putere Rep
    37

Implicit

Originally posted by andypopa
    [b]http://www.xperts.ro
    iete mambo! iete CMSu! iete unde se mai poarta...

Cred ca a facut Cristi destule cu site-ul asta.
    Daaaa... a facut foaaaaarteee multe cu site-ul asta! A luat mambo-ul, a modificat un template si pune niste stiri din cand in cand. Chestia asta putea sa o faca si Gigel din Ferentari daca stia sa umble putin pe net si citea putin despre HTML... Personal, nu vad scopul site-ului xperts.ro decat un test-ground de SEO. Este un site care ocupa domeniul respectiv degeaba, cam atat.
    (\_/) I like bunnies

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Total offtopic:

Weasel - stiu, este usor sa vb... Daca crezi ca poti sa faci mai bine, de ce nu faci tu, sau cel putin arata-ne ce ai facut tu - sa stim de unde sa plecam. Daca nu poti dovedi ceea ce zici si prin aplicatii, te rugam nu mai comenta degeaba la alti.

Majoritatea de pe acest forum suntem niste anonimi pe internet, un nimeni, dar incercam sa schimbam asta. Si tu te incadrezi in nimeni-ul ala. Dar ti-e greu sa recunosti.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    41
    Posturi
    447
    Putere Rep
    37

Implicit

Si mai offtopic:

Mda, eterna contra-replica: "Daca nu-ti place ce facem noi, arata-ne tu ce ai facut! Adica cine esti tu sa ne spui ca nu e bine? Ce ai facut tu de e asa super-ultra-extra fain si iti da dreptul sa spui ce crezi despre ceilalti?"

Raspunsul meu este: nu am facut nimic si nu voi face nimic, dar oare asta inseamna ca tot ce scriu sunt prostii? Hai sa fim seriosi... daca luati in considerare ce scriu eu, bine. Daca nu, tot bine. Restul - "de ce asa, cum, pai dar..." e de umplutura...

Scuze, dar sunt prea deschis la mine... :roll:
    (\_/) I like bunnies

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Mai copii, nu va mai certati.. Omul a cerut pareri/ critici /idei si cei care au vrut le-au dat... Cearta aici nu isi are nici un rost fiind offtopic!

Cat despre autorul topicului: atunci cand ceri o "evaluare" asteapta-te la critici si "palme" peste ceafa.. Nu te astepta sa fii laudat. Oamenii vor critica insa se asteapta sa primeasca numai laude. Avand in vedere ca esti incepator, lasi capul jos, zici saru' mana ca 2-3 oameni s-au deranjat sa iti raspunda si sa iti analizeze site-ul si pui in aplicare ceea ce au zis ei.. altfel mai bine nu mai intrebi.. Care-i rostul ?

Spui ca o faci din pasiune.. Ei bine eu stiu ca ceea ce fac din pasiune fac cel mai bine... Chiar mai bine decat in cazurile cand fac bani din treaba respectiva..

Lasa "scuzele" si pune osu' la treaba... SPOR!

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

Lasa "scuzele" si pune osu' la treaba... SPOR!
    ok, am inteles - sa traiti !!!

cat despre WeaselMan, ..... degeaba !
    numai bine si multumesc celor ce s-au deranjat sa sa uite pe site si sa-mi dea cateva sfaturi utile.

:hi:
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri despre Jobee.ro
    De daemonic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th June 2009, 14:33
  2. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 11:14
  3. Pareri despre www.hostlab.ro ?
    De hostlab în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7