Originally posted by meetzah
[b]
weasel’s blog is proudly powered by WordPress
ce ziceati de solutiile de-a gata?
Hahaha ma! Tu compari platforma pentru un blog cu platforma pentru un site? Este o diferenta de la cer la pamant. Software-urile pentru forumuri (phpBB, vBulletin, etc.) si bloguri (Wordpress, Serendipity) sunt singurele care mai raman cat-de-cat in picioare, pentru ca sunt axate pe un anumit domeniu - respectiv forum si blog.
Platformele de genul Mambo, *Nuke, Xoops si celelalte apar si dispar peste noapte, dar sunt foarte bune pentru webmasterii incepatori si cei care nu prea stiu PHP (been there done that). Astea sunt foarte bune "ca sa inveti pe ele", dar sa faci "ceva"... decat in manutele astea doua am incredere. :roll:
Iar cei 50,000,000 de webmasteri la care te referi tu fie se incadreaza in categoria de mai sus (noobs), fie au site-urile in curs de conversie de la un CMS la o solutie personalizata... Eu m-am ars de cateva ori bine cu idei de genul "daca toata lumea foloseste asta si peste tot se intampla asa, eu de ce n-as face la fel?" Odata si-odata o sa privesti si tu lucrurile altfel...
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD