Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Verifica data si invoice number, iar apoi trimite-mi sa vad unde ai primit acordul meu ca sa pui acesta factura DIN NOU pe o alta factura a firmei.
Daca ti-am dat eu acordul meu si nu-mi aduc aminte pune te rog si un screnshot ca sa-i arat avocatului.
El mi-a spus ca pot sa te dau in judecata atat pe tine, cat si pe nevasta-mea, pe nevasta-mea pentru impartirea bunurilor etc .., iar pe tine pentru 3 lucruri :
1. Panelul de adminstrare, am TOTAL acces la el, doar la content NU.
2. Panelul de adminstrare de la forum, care-mi apartine impreuna cu licenta, e pe numele meu dinainte de a fi infiintata firma.
3. Pentru perjudicios, posturi, imagini, linkuri etc .., adminul Voislav nu mai exista, tu sau nevasta-mea ma-ti sters ...
Datele de la licenta :
Invision Power
Services
1115 Vista Park
Drive
Suite C
Forest, VA 24551
Invoice
The following number
must appear on all
related
correspondence,
shipping papers, and
invoices:
Invoice Number:
120639
Date: 04/22/07
To:
Voislav Sauca
C/ Polonia, nr.5,
escalera izquierda,
piso5-izquierda
Madrid - Leganes,
28916
Description Price
90331:IP.Gallery $65.00
Total $264.99
Payment terms are net 10
Please email billing@invisionpower.com for
any questions regarding this invoice.
Voislav, e contentul firmei sotiei tale. Cu ea trebuie sa te certi nu cu mine. Eu nu am nici un contract cu tine. Tu ai o problema, insa nu cu mine.
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 21st February 2008 la 20:55.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)