Citat:
Postat în original de
Tudi
Nu mi se pare mare pretul, la ce se vroia sa se faca, virgula, cu site-ul. Repet, din ce am citit stiu doar cum trebuia sa arate/functioneze site-ul, nu m-am uitat prea mult prin el sa ii fac debugging.
Nu am comentat niciodata la banii pe care mi-a cerut Marius, fiindca aveam incredere ca-l va face exact asa cum trebuie, mai exact precum site-ul lui Free Software Downloads - DownBroad.com optimizat si promovat cum scrie la carte.
Citat:
Un site de genul asta, bine promovat si optimizat, poate face linistit 5000E lunar, eventual cu o investitie de 1000E pe luna in marketing/seo. Deci in 3 luni ti-ai scos banii.
I-am dat lui Marius 2.000 € ca un bonus ca sa ne acercam mai mult si sa fim mai mult prieteni decat parteneri .., dar vad ca m-am inselat in privinta lui :(
Citat:
DAR
1. Site-ul e in romana => monetizare mult mai slaba
2. Castigurile vor fluctua drastic, mai ales la inceput, deci ai nevoie de financial backing solid.
1.Site-ul e in engleza.:)
2. Nu inteleg, daca ai putea sa fi un pic mai explicit ar fi superb, mersi.
Citat:
Am inceput cu un asociat un proiect similar (pe alt domeniu, dar tot unul cu o plaja larga de useri) si am estimat ca ne va costa cam 10,000E sa il aducem in stadiul final. Numai bine imi prinde post-ul asta, pentru ca imi arata nevoia pentru un contract solid si specificatii clare.
Tudi .., prin ce-am trecut eu cu domeniul acesta in aceasta luna sa-ti pui mainile in cap ..
- Vroiam sa incep o aplicatie la el tip softonic care sa uneasca userii cu tot ceea ce-si doresc .., dar banii s-au dus ca m-am despartit de nevasta-mea
- Nevasta-mea avea totul pe numele ei, aveam incredere oarba in ea, firma si facturi, dar cum ne-am despartit .., fiind suparata tare pe mine ii cere panelele de administrare de la forum, sectiunea video si pagina web lui Marius Mailat care acesta politicos ii le da, fiindca credea dumnealui asa va scapa de mine si de munca care i-a ramas de facut ..
Citat:
Oricum, consider ca ar trebui sa va spalati rufele in propria ograda, politicos, nu pe un forum :) Desi e un thread interesant, cred ca s-ar rezolva mai usor problema intre 4 ochi, elegant.
Tudi daca citesti mai bine primul post ai sa vezi ca eu am pus 3 intrebari :
Partile .., :
1. A cui e site-ul ?
2. Functionalitatea lui.
3. Daca se merita a continuua investind in el !
Si as dori sa te intreb unde-i locul lui Marius aici !? Punctul 2 !? CORECT. .., atunci ce soarele mamii ei de treaba are el cu punctul 1 !!???
Tot acest topic si interminabile discutii el a dus un razboi continuu cu mine ca site-ul nu e al meu, ca e al lu' fosta nevasta-mea, ca eu nu mai am ce vedea cu acest site .., de ce nu vorbeste de munca lui !? Ca si-a batut joc de banii pe care i-am dat, dar mai ales si-a batut joc de mine mintindu-ma fara pic de nerusinare, ei !?
De ce nu spune : Oameni buni eu mi-am facut treaba ca omul bun, acum ei sa se inteleaga, pana la urma cui ii apartine site-ul ..
Nu, el o tin sus si tare in orgoliul lui ca a facut totul bine, iar eu sunt exclus din poveste
Citat:
Postat în original de
mmariusel
Contractul intre firma mea si client (care nu este Voislav, Voislav este doar un proxy in situatia de mai sus).
Te-ai inselat amarnic, crezand ca ai sa iesi cu ce ti-ai planuit. :angry:
Incepand de astazi orele 13:30 toate drepturile asupra domeniului www.softendia.com, deasemenea CU extensiile APARTINATOARE impreuna cu contenturile IMI REVIN IN TOTALITATE.
Iar pe tine te voi da in judecata, chit ca am sa platesc biletele de avion dus-intors Madrid - Germania pentru avocat si traductor autorizat.