Ce tare...
Asta e cea mai tare estimare pe care am vazut-o o data.
Suntem 3 in birou (La o firma de it , Senior php developer) si radem de nu mai putem.
Asta e contract..... contract de 6000 de euro in care functionalitatea se face pe o singura pagina .. lol !!!!
Sa o luam pe rand :
1. Blog instalation and customization 20 zile - 500 Euro. Lol
Auzi in 20 zile cate 5 min pe zi sau cum ? Face blog-ul de la zero .. eu vad ca eu vad un free scripting sau ceva de genul. ar fi tare sa se fi platit si scriptul de blog .... adica 500 euro doar instalarea.
2. forum .. la fel ca la blog .. dar aici e mai multa munca si mai ales in 3 limbi .. sincronizare baza date .. dar totusi nu e mai mult de o saptamana .. dar ce ma surprinde acelasi numar de zile.
3. news .. cu tot cu admin ...20 de zile ... Hai mai las-o .. mai mult de o zi hai maxim 2 nu ai ce face la news .. ce avion de news vrei sa faci , mai ales ca design-ul vad ca se taxeaza separat. lol. Ce nu inteleg este motivul de ce news care dureaza 20 zile costa mai putin decat 20 de zile de la blog. ce alea 20 de zile de la news .. sunt mai multe sarbatori sau cum ? si apropo de asta de cand si pana cand se lucreaza pe zile ... ?Conform contractului daca e scris asa tu trebuie sa justifici 8 ore pe zi sau poate 24 .. nu stiu exact cum e stipulat in contract.
4. Soft repozitory .. nici o specificatie si nici nu cred ca este din poze apare pagina 7 din 9. iarasi ziua de lucru difera mult de la scrip la script .. foarte ciudat. O fi mai complicat sa scri echo intr-o parte decat in alta..
5. apropare 2000 de euro numai pentru custom desing .. atat timp cat exista customization in parte pe fiecare modul care e si ala platit. da..
si e si putin toata suma asta .. numai pt design LOL
Per total eu zic ca Voislav sa te lesi de site-uri .. dute la bursa poate ai sanse sa castigi mai mult .. oricum de pierdut nu ai cum sa pierzi asa de mult.
Cat de proces .. nu stiu ce sa zic .. daca functioneaza totul nu ai ce sa ii faci ... daca nu ....
Oricum e o vorba nu-i prost ala care cere ci e prost ala care da.
Eu fac site-ul ala pe 15 mii euro![]()

..... contract de 6000 de euro in care functionalitatea se face pe o singura pagina .. lol !!!!