Rezultate 1 la 10 din 81

Subiect: www.softendia.com

Afișare hibrid

Voislav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mariusx Vezi Post
    Oricum vad ca clientul e cizma .. si nu are o treaba ...
    Citat Postat în original de mariusx Vezi Post
    Oricum e o vorba nu-i prost ala care cere ci e prost ala care da.
    Ma' drace nu-ti permit sa-mi vorbesti de cum-ti sare tie la scris, ca nu sunt colegul tau de birou.

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Am date exemplu mai sus il mai dau din nou. Clientul imi spune ca vrea sa adauge jocuri in forum si ca le pot pune sus. Si eu ii spun, pai vezi costa. El se mira? De ce?!Pai ii explic ca :

1. trebuie gasit un script
    2. daca exista cumparat daca nu exista atunci facut
    3. populat cu jocuri

El mirat imi spune ca credea ca e mai usor. Dpdv al unui programator in contract nu am sectiune de jocuri interactive in forum. Clientul considera ca e normal sa ceara, eu consider normal sai spun ca costa si CAT costa.
    Mama lui de script, ca vine cu licenta forumului si e GRATIS, doream o sectiune de jocuri tip Wirefree & NSE -> Arcade

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Voislav Vezi Post
    Mama lui de script, ca vine cu licenta forumului si e GRATIS, doream o sectiune de jocuri tip Wirefree & NSE -> Arcade
    Scriptul nu vine cu forumul. Este un addon care merge sau nu cu versiunea de forum instalata. Eu ti-am gasit script-ul nu? Eu ti-am spus ca e gratis. Ti-am explicat ca exista gratis la IPBArcade insa trebuie instalat si trebuie introduse jocuri in el ( gen din gamepacks ).

Tie iti pare usor, poate este usor insa este munca in plus. Strict ca si programator pentru mine este timp in plus pierdut.

Pentru tine e fain de adaugat. Tu esti indreptatit la modificari insa eu sunt indreptatit pentru timpul pierdut sa iti cer bani in plus ca si client, nu?
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •