Ma' drace nu-ti permit sa-mi vorbesti de cum-ti sare tie la scris, ca nu sunt colegul tau de birou.![]()
Mama lui de script, ca vine cu licenta forumului si e GRATIS, doream o sectiune de jocuri tip Wirefree & NSE -> Arcade
Ma' drace nu-ti permit sa-mi vorbesti de cum-ti sare tie la scris, ca nu sunt colegul tau de birou.![]()
Mama lui de script, ca vine cu licenta forumului si e GRATIS, doream o sectiune de jocuri tip Wirefree & NSE -> Arcade
Scriptul nu vine cu forumul. Este un addon care merge sau nu cu versiunea de forum instalata. Eu ti-am gasit script-ul nu? Eu ti-am spus ca e gratis. Ti-am explicat ca exista gratis la IPBArcade insa trebuie instalat si trebuie introduse jocuri in el ( gen din gamepacks ).
Tie iti pare usor, poate este usor insa este munca in plus. Strict ca si programator pentru mine este timp in plus pierdut.
Pentru tine e fain de adaugat. Tu esti indreptatit la modificari insa eu sunt indreptatit pentru timpul pierdut sa iti cer bani in plus ca si client, nu?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)