Rezultate 1 la 10 din 81

Subiect: www.softendia.com

Afișare hibrid

Voislav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Toate facturile si contractul este intre fastlink2 si Softendia S.C.. Toate facturile sunt pe cod fiscal german (contractor) si cod fiscal spaniol (client). E vreo intrebare la momentul actual legat de asta?
    Nu e foarte bine, facturile sunt pe numele firmei, fiindca asa am dorit eu ca sa fie bine.
    Dar contractul nu este pe numele firmei, este pe numele fostei sotii, care nu are nici un drept asupra domeniului.

Nu ma pronunt si asupra contentului, fiindca nu am primit raspuns de la avocatul de astazi, nu stia sa-mi raspunda dacat asupra domeniilor.

Imi spuneai ca esti prins intre ciocan si nicovala !? Eu cred ca sunt prins intre ciocan si nicovala, pe o parte tu ca nu ti-ai facut treaba, iar pe o parte nevasta-mea la care i-ai dat panelul de administrare.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Voislav Vezi Post
    Dar contractul nu este pe numele firmei, este pe numele fostei sotii, care nu are nici un drept asupra domeniului.

Nu ma pronunt si asupra contentului, fiindca nu am primit raspuns de la avocatul de astazi, nu stia sa-mi raspunda dacat asupra domeniilor.
    Noi discutam despre content da? Ce treaba are domeniul? Tu detii domeniul si sotia contentul. OK si? Asta nu iti da dreptul la content in nici un mod.

Contractul este intre firma si Softendia SC. Atat timp cat facturile sunt emise pentru Softendia SC si tu ne esti parte din "Softendia SC" nu ai nici un drept la content. Asta e insa ceea ce trebuie sa clarific tu cu sotia si soacra ta, nu cu mine.

Tu singur ai recunoscut ca contentul nu este al tau.
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 20th February 2008 la 17:27.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Voislav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    44
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Tu singur ai recunoscut ca contentul nu este al tau.
    TOTUL e al meu, toate domeniile, designul, forumurile, sectiunea video si o sti si tu foarte bine Marius.

De cate ori ai vorbit cu Nika, tu ?
    Cine ti-a dat panelul de adminstrare ?

Ce-am dorit sa spun e ca avocatul de astazi s-a pronuntat doar in privinta domeniului, ca era specialitatea lui, nu si a contentului.

Sper saptamana asta sa am raspunsul si in privinta contentului.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Contarctul e facut cu Softendia SC. Cand tu imi areti dovata ca esti parte din Softendia SC atunci discutam, pana atunci nu.

Legal eu v-am contactat pe amandoia cand v-am certat si v-am rugat sa ma anuntati cine e viitorul proprietar. Contractul meu fiind cu "Softendia SC" eu raspund in fata la "Softendia SC".

Sotia si soacra ta mi-aui trmis o copie de la inregistrarea firmei in care numele tau nu apare. Imi pare rau dar asta e treaba ta si a sotiei tale.

Eu ce sa fac daca sunt certuri, eu raspund in fata celui cu care am contract. Imi pare rau insa asta este.

PS: Pot sa jur ca pentru restul privitorilor povestea de mai sus e mai tare ca Elodia .
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 20th February 2008 la 17:47.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •