Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Sfaturi si pareri pentru www.casatorie.ro

matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    44
    Posturi
    142
    Putere Rep
    26

Implicit Sfaturi si pareri pentru www.casatorie.ro

Doresc sa dezvolt un site pe nisa matrimoniale - casatorie. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi si pareri pentru optimizare si design la www.casatorie.ro

Am citit sfaturile voastre SEO aici pe forum si le-am aplicat atat cat am putut. Insa, desi site-ul casatorie.ro este gratuit atat pentru persoane care pot adauga anunturi matrimoniale orientate spre casatorie cat si pentru firme care organizeaza nunti, nu primeste un numar considerabil de vizitatori si este descurajant. Nu am gasit site-uri de calitate din aceeasi nisa (matrimoniale - casatorie) , care ar dori sa faca link exchange.

Transferul dreptului de folosinta catre mine s-a facut acum doua luni. L-am preluat ca alternativa la cuvantul matrimoniale care este asociat in Romania adeseori altor tipuri de relatii, mai putin cu relatiile exclusive pentru "casatorie". De curand altcineva a inregistrat versiunea domeniului cu diacritice, ca sa complice si mai tare lucrurile.

Designul este simplu, responsive, adaptat pentru smartphone si tableta.

Domeniul este inscris in Dmoz, iar in SERP pe google.ro se afla undeva pe locul 7 petru cuvantul "casatorie" (cel putin asa imi apare mie). A urcat de pe locul 48.

Pagina de facebook /casatorie are 4000 de like-uri.

Site-ul are un forum, insa de cand am dezinstalat optimizarea URL-urilor prin phpbbseo, numarul de vizite a scazut drastic la cca 500 de vizite/zi.

Baza de date are aproximativ 6500 membri tranferati de pe un domeniu asemenator pe care nu il mai folosesc. Desigur membrii au fost anuntati de schimbare. Pe domeniul in discutie, s-au inscris cca 1000 membri in urma unor campanii Adwords.

Consider ca acest nume de domeniu are un potential bun insa am ajuns intr-o situatie cand nu mai stiu ce sa ii fac.

Puteti experimenta ca user, conectandu-va pe site cu numele 'demo' si parola 'test'.

Va multumesc pentru timpul acordat analizarii acestui site si a sugestiilor avizate pe care mi le veti trimite.
    Ultima modificare făcută de matrimo; 24th June 2015 la 12:24.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca monetizarea prin adsense este o greseala de marketing. Esti privit "cheap".
    Gandeste-l ca un serviciu premium si vei fi etichetat ca atare. Vazusem nu de mult timp un site de "dating" care cerea $6,000 pentru abonare si nu ducea lipsa de clienti, pe principiul : cei care au dat $6K ca sa se inscrie pe site-ul X sigur nu sunt saraci !
    Sau tot ca si serviciu premium gandeste-te la benzinariile OMV care vand acele sandwich-uri la preturi mari gen >15 RON si care au totusi vanzare pentru ca pleci de la premiza ca dai 15 RON dar macar stii ca sunt proaspete si poti sa i le dai copilului sa le manance fara vreun risc sa manance ceva stricat si sa-ti strice concediul.

Avand in vedere ca zici ca ai transferat domeniul doar de 2 luni, consider ca esti mult prea nerabdator. Un astfel de business creste lent, pentru a prinde credibilitate in ochii consumatorilor si a deveni autoritate pe nisa ta, e nevoie de ani buni, nu de 2 luni.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    44
    Posturi
    142
    Putere Rep
    26

Implicit

@ dascalescu iti multumesc pentru opinia transmisa.

Voi lua in calcul eliminarea anunturilor publicitare care in prezent, prin prisma numarului mic de vizitatori, nu aduc un venit satisfacator (40 euro/luna) sau echitabil cu pierderile unor noi inscrieri pe care le cauzeaza.
    In alta ordine de idei, pentru o achizitie care a depasit concret 5.000 RON, amortizarea ar trebui luata in calcul in mod inevitabil.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Parerea mea:

1) Incearca candva (nu neaparat ca prima prioritate) sa dezvolti si o aplicatie de Ios si Android, astfel vor fi mult mai activi.

2) In loc de forum incearca sa faci ceva gen tpu pe acest subiect, sau sa integrezi aceasta functionalitate in aplicatie.

3) Desi avatarele altor utilizatori (listate pe index) ar putea atrage inscrierea in site, gandeste-te totusi si la faptul ca unii utiliatori ar dori ceva mai multa discretie. Intradevar, daca te inscrii pe un astfel de site esti expus, dar unii au o rusine si trebuie sa gasesti solutia.

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    56
    Posturi
    301
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de matrimo Vezi Post
    nu mai stiu ce sa ii fac...
    1) fa-l mai simplu - 2-3 meniuri, elimina textul inutil - dupa autentificare nu mai ai nevoie de el pentru seo. Vezi zoosk, twoo. Pune un mai mare accent pe poze (numai o poza unde ai mai vazut?).

Genul: Femeie
    Varsta: 47
    Matrimoniale Localizare: Bucuresti, Bucuresti, Romania

"Femeie, 47, Bucuresti" e suficient

Ai cateva pagini la care concurezi cu Wikipedia si DEX - ce-i casatoria, nunta etc. Pentru ce?
    Servicii de nunta e o alta poveste, daca vrei faci un proiect separat greu de monetizat.

2) action - n-am vazut un chat, e utilizatorul online? pune bulina verde mare!

3) elimina Activitatea recenta, nu e facebook, utilizatorii vor privacy.

4) fii atent la detalii - odata ce am ales "barbat", nu e mare lucru sa-mi apara "casatarit" in loc de "casatarit(a)".

5) "Rubrica Visele, dorintele mele trebuie completata. Un profil completat cu indiferenta, va fi sters." De ce?

Asta nu e nisa pentru AdSense, e pentru taxarea utilizatorilor.
    Numele domeniului e ok, dar daca te limitezi la casatorie reduci potentialul cu 95%.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Chiar era nevoie de link? Nu ai invatat nimic din posturile de pe aici?
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

PetreE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    32
    Posturi
    72
    Putere Rep
    18

Implicit

Cred ca ai facut o mica greseala in combinarea unui site de matrimoniale cu un director de firme care organizeaza nunti. Eu personal in aceste doua nise vad doua siteuri diferite(parere personala) este destul de greu sa promovezi un site pe mai multe nise, implica costuri mai mari si timp mult.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    44
    Posturi
    142
    Putere Rep
    26

Implicit

Consider ca existenta unui site nu trebuie sa fie intamplatoare, ci mai degraba trebuie sa fie utila cuiva: membrilor, administratorului, vizitatorilor.

@PetreE Ai remarcat corect ca exista doua nise pe care le promovez in cadrul acestui nume de domeniu, dar aceste nise, desi distincte, sunt foarte apropiate:

1. casatoria (pentru cei care cauta un site cu anunturi matrimoniale orientate exclusiv pentru "casatorie"). Baza de date mi-ar folosi partial in cadrul unui alt proiect de agentie matrimoniala (dezvoltat separat)

2. firme care propun servicii sau comercializeaza accesorii pentru nunta. Asa cum spune mai sus Floki (si ii multumesc pentru opinii) : "daca te limitezi la casatorie reduci potentialul cu 95%."

Cei care au detinut site-ul inaintea mea, aveau chiar un magazin online cu accesorii pentru nunta. Nu am timp sa ma ocup de asa ceva in prezent, insa pe viitor nu este exclus sa ofer unui furnizor un spatiu dedicat.

In prezent, site-ul / cuvantul cheie / a urcat pe locul 4 in Google si am convingerea ca va ajunge pe locul 1-2 foarte curand. Bun ajung in top....si apoi ?

Recunosc ca imi lipseste o viziune de viitor pentru acest site si in principal cum ar putea deveni rentabil. Pentru abonament prin SMS de 3-5 euro din care 60% opreste operatorul de telefonie, nici nu mi-as bate capul.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Tu cunosti mai bine nisa, si nu te contrazic, dar oamenii care sa presupunem ca vor sa se casatoreasca, isi cauta perechea pe net? Si daca si-o gasesc in cadrul portalului tau, practic cautarea se incheie si nu vor mai activa pe el. Se ajunge la nunta asa repede? Daca da, isi mai amintesc ei ca au vazut reclame despre nunti pe siteul tau sa le trimiti tu newsletter saptamanal in speranta ca au luat decizia?

Chiar n-as prea crede. Cred ca mai degraba le vinzi continut adult sau jucarii erotice avand in vedere ca sunt oameni mai anti-sociali asa, daca ajung sa caute perechea online.

P.s: parerea mea!

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    44
    Posturi
    142
    Putere Rep
    26

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cei care nu cred ca exista foarte multi barbati si foarte multe femei care intradevar cauta perechea online, sunt in totala necunostinta de cauza.

Nu vorbesc de un banal site de matrimoniale unde domnul x y z publica anunturi gratuite si se asteapta sa gaseasca automat si rapid perechea potrivita.

Eu vorbesc de servicii personalizate de Head and Heart hunting, de matchmaking oferite de alt site principal. Pentru asemenea servicii matrimoniale strainii sunt dispusi sa platesca sume care depasesc imaginatia unora, intre 500 si 1500 euro / contract de 4-10 intalniri. In Anglia un asemena contract repet PERSONALIZAT, ajunge lejer 3000 lire.

Un site de matrimoniale gratuit precum casatorie.ro poate fi o rezerva din care poti selecta profile corespunzatoare.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi si pareri
    De northwish în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th July 2012, 21:10
  2. Sfaturi, pareri si critici
    De Popa Flavian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 12th June 2012, 18:17
  3. Pareri si sfaturi pentru MondenMusic.info
    De Daniela în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7