2 out of 2 members found this post helpful.
Cred ca monetizarea prin adsense este o greseala de marketing. Esti privit "cheap".
Gandeste-l ca un serviciu premium si vei fi etichetat ca atare. Vazusem nu de mult timp un site de "dating" care cerea $6,000 pentru abonare si nu ducea lipsa de clienti, pe principiul : cei care au dat $6K ca sa se inscrie pe site-ul X sigur nu sunt saraci !
Sau tot ca si serviciu premium gandeste-te la benzinariile OMV care vand acele sandwich-uri la preturi mari gen >15 RON si care au totusi vanzare pentru ca pleci de la premiza ca dai 15 RON dar macar stii ca sunt proaspete si poti sa i le dai copilului sa le manance fara vreun risc sa manance ceva stricat si sa-ti strice concediul.
Avand in vedere ca zici ca ai transferat domeniul doar de 2 luni, consider ca esti mult prea nerabdator. Un astfel de business creste lent, pentru a prinde credibilitate in ochii consumatorilor si a deveni autoritate pe nisa ta, e nevoie de ani buni, nu de 2 luni.
1 out of 1 members found this post helpful.
Parerea mea:
1) Incearca candva (nu neaparat ca prima prioritate) sa dezvolti si o aplicatie de Ios si Android, astfel vor fi mult mai activi.
2) In loc de forum incearca sa faci ceva gen tpu pe acest subiect, sau sa integrezi aceasta functionalitate in aplicatie.
3) Desi avatarele altor utilizatori (listate pe index) ar putea atrage inscrierea in site, gandeste-te totusi si la faptul ca unii utiliatori ar dori ceva mai multa discretie. Intradevar, daca te inscrii pe un astfel de site esti expus, dar unii au o rusine si trebuie sa gasesti solutia.
Postat în original de
matrimo
nu mai stiu ce sa ii fac...
1) fa-l mai simplu - 2-3 meniuri, elimina textul inutil - dupa autentificare nu mai ai nevoie de el pentru seo. Vezi zoosk, twoo. Pune un mai mare accent pe poze (numai o poza unde ai mai vazut?).
Genul: Femeie
Varsta: 47
Matrimoniale Localizare: Bucuresti, Bucuresti, Romania
"Femeie, 47, Bucuresti" e suficient
Ai cateva pagini la care concurezi cu Wikipedia si DEX - ce-i casatoria, nunta etc. Pentru ce?
Servicii de nunta e o alta poveste, daca vrei faci un proiect separat greu de monetizat.
2) action - n-am vazut un chat, e utilizatorul online? pune bulina verde mare!
3) elimina Activitatea recenta, nu e facebook, utilizatorii vor privacy.
4) fii atent la detalii - odata ce am ales "barbat", nu e mare lucru sa-mi apara "casatarit" in loc de "casatarit(a)".
5) "Rubrica Visele, dorintele mele trebuie completata. Un profil completat cu indiferenta, va fi sters." De ce?
Asta nu e nisa pentru AdSense, e pentru taxarea utilizatorilor.
Numele domeniului e ok, dar daca te limitezi la casatorie reduci potentialul cu 95%.
0 out of 1 members found this post helpful.
Chiar era nevoie de link? Nu ai invatat nimic din posturile de pe aici?
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Cred ca ai facut o mica greseala in combinarea unui site de matrimoniale cu un director de firme care organizeaza nunti. Eu personal in aceste doua nise vad doua siteuri diferite(parere personala) este destul de greu sa promovezi un site pe mai multe nise, implica costuri mai mari si timp mult.
29th June 2015, 19:54
0 out of 1 members found this post helpful.
Cei care nu cred ca exista foarte multi barbati si foarte multe femei care intradevar cauta perechea online, sunt in totala necunostinta de cauza.
Nu vorbesc de un banal site de matrimoniale unde domnul x y z publica anunturi gratuite si se asteapta sa gaseasca automat si rapid perechea potrivita.
Eu vorbesc de servicii personalizate de Head and Heart hunting, de matchmaking oferite de alt site principal. Pentru asemenea servicii matrimoniale strainii sunt dispusi sa platesca sume care depasesc imaginatia unora, intre 500 si 1500 euro / contract de 4-10 intalniri. In Anglia un asemena contract repet PERSONALIZAT, ajunge lejer 3000 lire.
Un site de matrimoniale gratuit precum casatorie.ro poate fi o rezerva din care poti selecta profile corespunzatoare.