Doresc sa dezvolt un site pe nisa matrimoniale - casatorie. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi si pareri pentru optimizare si design la www.casatorie.ro
Am citit sfaturile voastre SEO aici pe forum si le-am aplicat atat cat am putut. Insa, desi site-ul casatorie.ro este gratuit atat pentru persoane care pot adauga anunturi matrimoniale orientate spre casatorie cat si pentru firme care organizeaza nunti, nu primeste un numar considerabil de vizitatori si este descurajant. Nu am gasit site-uri de calitate din aceeasi nisa (matrimoniale - casatorie) , care ar dori sa faca link exchange.
Transferul dreptului de folosinta catre mine s-a facut acum doua luni. L-am preluat ca alternativa la cuvantul matrimoniale care este asociat in Romania adeseori altor tipuri de relatii, mai putin cu relatiile exclusive pentru "casatorie". De curand altcineva a inregistrat versiunea domeniului cu diacritice, ca sa complice si mai tare lucrurile.
Designul este simplu, responsive, adaptat pentru smartphone si tableta.
Domeniul este inscris in Dmoz, iar in SERP pe google.ro se afla undeva pe locul 7 petru cuvantul "casatorie" (cel putin asa imi apare mie). A urcat de pe locul 48.
Pagina de facebook /casatorie are 4000 de like-uri.
Site-ul are un forum, insa de cand am dezinstalat optimizarea URL-urilor prin phpbbseo, numarul de vizite a scazut drastic la cca 500 de vizite/zi.
Baza de date are aproximativ 6500 membri tranferati de pe un domeniu asemenator pe care nu il mai folosesc. Desigur membrii au fost anuntati de schimbare. Pe domeniul in discutie, s-au inscris cca 1000 membri in urma unor campanii Adwords.
Consider ca acest nume de domeniu are un potential bun insa am ajuns intr-o situatie cand nu mai stiu ce sa ii fac.
Puteti experimenta ca user, conectandu-va pe site cu numele 'demo' si parola 'test'.
Va multumesc pentru timpul acordat analizarii acestui site si a sugestiilor avizate pe care mi le veti trimite.

Răspunde cu citat