Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Pareri si sfaturi pentru MondenMusic.info

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    35
    Posturi
    123
    Putere Rep
    29

Implicit Pareri si sfaturi pentru MondenMusic.info

As avea nevoie de cateva pareri legate de blogul meu de suflet si anume MondenMusic.info
    Scriu pe el din luna mai 2010 si am publicate pe el peste 600 de articole. La un moment dat lucruruile se indreptau in directia dorita, vizitatorii unici cresteau incet dar sigur, timpul mediu petrecut pe site era cat de cat ok (1 min si 25 de secunde), vizitatori care intrau direct pe el reprezentau cam 25% (restul erau din google si referalli), la primul update de PR luase PR3 iar la urmatorul a scazut la PR2 si asa a ramas iar numarul paginilor indexate a crescut constant (acum sunt 2.420).

In luna mai a fost o mica problema cu transferul domeniului la un alt registrar si site-ul a fost picat cateva zile iar de atunci a inceput declinul. In prima luna traficul a scazut cu peste 2.000 de vizitatori iar in urmatoarele a scazut cu cate 3-5%/luna dar acum in august iar a scazut cu 10%.
    Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi pentru ca site-ul sa revina pe crestere, as ramane datoare.
    De asemenea, de curand am renuntat la tema folosita mai bine de un an de zile inlocuind-o cu o tema premium cumparata de pe un site de profil, o tema destul de complexa si la care as vrea sa va dati cu parerea daca se poate, unde ar trebui sa mai umblu, ce si cum sa fac, etc., ca totul sa fie cat de cat ok.
    Vreau sa specific faptul ca in zilele ce urmeaza o sa umblu si la categorii pentru ca am in cap sa largesc un pic nisa blogului si sa includ articole despre lifestyle, seriale preferate, filme in premiera, trailere de filme si review-uri de filme. Tema noua ofera posibilitatea de creare articole de tip review iar vizitatorii blogului vor putea vota filmul/serialul/videoclipul prezentat.

In concluzie, as vrea sa aflu cateva pareri despre look-ul blogului, continutul acestuia si optimizarea seo pe care i-am facut-o.

Multumesc anticipat tuturor celor care isi vor face timp sa-mi dea sfaturi ori sa-si spuna parerea despre blogul meu.
    Content writer & marketing afiliat

webSorin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    42
    Putere Rep
    26

Implicit

Hello!
    in primul rand, uita-te pe rapoarte si vezi cati vizitatori iti vin pe ie6 si ie7. In ie6 site-ul e explodat, iar in ie7 ma tot sacaie o eroare javascript. Poate fi din cauza emulatorului meu de ie7, insa, cu siguranta, merita investigata problema. Recomand utilizarea programului IETester, sau ceva de genu'

A doua problema care trebuie investigata, mai mult o idee caci e posibil sa fie de la conexiunea mea: paginile se incarca un pic cam greu. Instaleaza page-speed in firefox, si vezi ce-ti spune. varianta online, spune 44 din 100% ceea ce nu-i bine deloc. Uite aici.
    Pe seo nu am timp acum, insa sunt sigur ca te ajuta colegii!

somnulescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    284
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu prea "se pupa" mondenmusic cu filmele si trailerele. Daca vrei sa mergi in aceasta directie, parerea mea ar fi sa mergi pe coloana sonora a filmelor si nu review-uri. Nu zic ca e gresit, dar nu se pliaza pe profilul siteului, mai ales pe URL-ul ales.

Ai putea de asemenea sa renunti la /category/ din permalinkuri - este un plugin WP No category (base) parca. -> Iti apar sus in meniu.
    Nu stiu care sunt sursele vizitatorilor, dar cred ca are legatura si cu fostul monden.info care e urban.ro (parca acum).
    Pune thumbnails la toate articolele.
    Incearca sa faci link building tot pe nisa ta, daca e posibil.

Apropo, asta e tema ta? Continuum | Just another WooThemes demo site Am gasit-o free pe unele siteuri, nu legal desigur
    Nu mi-au placut niciodata blogurile pe mondenitati, dar probabil ca si aici e o paine de mancat.

Nu sunt persoana potrivita sa critic, mult succes sa ai cu blogul
    Sunt un adevarat Geek si beau doar bere buna :)

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    35
    Posturi
    123
    Putere Rep
    29

Implicit

In primul rand tin sa va multumesc la amandoi pentru ca v-ati facut timp si pentru blogul meu.
    @webSorin - m-am uitat prin rapoarte si de la inceputul anului si pana in prezent nu am avut decat 1.800 de vizitatori ce folosesc ie6 si ie7. In ietester intr-adevar mi-a dat eroare la ie7, dar nu cred ca acest lucru reprezinta cauza problemelor mele.
    Cat despre Page Speed ai avut dreptate, blogul se incarca destul de greu, i-am pus W3 Total Cache si am activat compresarea fisierelor din cPanel iar acum pe extensia din Chrome a Page Speed imi indica 70 din 100%, totusi pe Page Speed Online in Firefox imi arata 50 si nu inteleg de ce?

@somnulescu - stiu ca numele domeniului nu a fost deloc inspirat, multi au considerat blogul o copie a monden.info, dar totusi eu tin sa nu-l schimb. Din ce stiu, profilul site-ului ti-l faci tu ca initiator al proiectului respectiv si oricum nisele abordate au oarecare legatura intre ele. Ca ex. divercitycafe.ro nu are un nume care sa se plieze pe nisele abordate si nici rimel.ro sau chiar urban.ro, nu?
    Sursele de trafic nu au avut nici o legatura cu monden.info din cate stiu eu, traficul mare vine intr-adevar din google dar pe cautari cu nume ale unor anumiti artisti sau piese ori albume ale lor.
    La partea cu thumbnails lucrez, la vechea tema nu puneam dar la noua tema sunt nevoita sa pun si trebuie sa o fac manual, e ceva de munca.
    Nu este tema respectiva. Despre mondenitati mai putin, dar daca e sa o luam pe aia dreapta, acum si pe urban.ro sunt articole ce pot fi catalogate ca facand parte din categ. "mondenitati" plus ca marea majoritatea a site-urilor de profil, site-uri ce apar si in Sati scriu despre mondenitati pentru ca vrem, nu vrem asta cauta oamenii. Totusi eu sper sa detin reteta succesului care sa nu ma oblige sa scriu doar mondenitati mai mult decat pot eu citi din aceasta, sa zicem, categorie :-)
    Despre painea de mancat, tind sa cred ca aceasta exista oriunde numai ca difera cantitatea.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    35
    Posturi
    123
    Putere Rep
    29

Implicit

Revin cu problema legata de trafic, se pare ca e o problema la noua tema deoarece in AWstats imi arata traficul corect fata de lunile trecute pe cand in Analytics imi apare cu 50% mai putin si fata de Awstats si fata de lunile precedente. Aveti idee ce ar trebui sa fac si cum?
    Multumesc anticipat!

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

saramon este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    11th May 2011
    Locaţie
    Strejnicu, Prahova, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    69
    Putere Rep
    25

Implicit

Am văzut că ai scriptul Analytics înainte de </body>. Încearcă să-l pui în <head>. E posibil ca uneori anumite scripturi să blocheze Analytics-ul și astfel să nu fie contorizate unele vizite. Și poate n-ar strica să elimini categoria din url și să faci posturile ceva mai lungi, de cel puțin 300-400 de cuvinte.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    35
    Posturi
    123
    Putere Rep
    29

Implicit

@saramon - la asta ma gandeam si eu ca e posibil din anumite cauze ca Google Analytics sa nu contorizeze toate vizitele, o sa fac ce mi-ai spus. Mersi pentru sfat!
    @avram - stiu ca AWstats nu e un tool extraordinar, dar de cand am site-ul si pana in prezent acesta a raportat aproximativ la fel ca si Google Analytics, bine mai multi unici si mai multe vizite decat raporteaza Analytics insa daca GA arata o scadere de trafic, ea era vizibila si in AWstats, la fel daca crestea traficul, etc., au mers mana in mana pana am schimbat tema iar in GA imi arata cu 50% mai putini vizitatori/luna decat imi arata pana sa-mi schimb tema pe cand in AWstats totul e ok, linia e continua.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri si sfaturi despre vorbim.info
    De broski în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 29th August 2011, 04:02
  2. Pareri, sfaturi - like4.us
    De Vali D în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th August 2011, 14:34
  3. Sfaturi SEO onpage / offpage pentru itxpert.info?
    De thefan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 29th June 2009, 16:32
  4. Pareri , sfaturi , sugestii
    De midanius în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 4th September 2007, 13:55
  5. Pareri/Sfaturi despre un director web
    De revenco_andrei în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th September 2006, 13:56

Permisiuni postare