In primul rand tin sa va multumesc la amandoi pentru ca v-ati facut timp si pentru blogul meu.
@webSorin - m-am uitat prin rapoarte si de la inceputul anului si pana in prezent nu am avut decat 1.800 de vizitatori ce folosesc ie6 si ie7. In ietester intr-adevar mi-a dat eroare la ie7, dar nu cred ca acest lucru reprezinta cauza problemelor mele.
Cat despre Page Speed ai avut dreptate, blogul se incarca destul de greu, i-am pus W3 Total Cache si am activat compresarea fisierelor din cPanel iar acum pe extensia din Chrome a Page Speed imi indica 70 din 100%, totusi pe Page Speed Online in Firefox imi arata 50 si nu inteleg de ce?
@somnulescu - stiu ca numele domeniului nu a fost deloc inspirat, multi au considerat blogul o copie a monden.info, dar totusi eu tin sa nu-l schimb. Din ce stiu, profilul site-ului ti-l faci tu ca initiator al proiectului respectiv si oricum nisele abordate au oarecare legatura intre ele. Ca ex. divercitycafe.ro nu are un nume care sa se plieze pe nisele abordate si nici rimel.ro sau chiar urban.ro, nu?
Sursele de trafic nu au avut nici o legatura cu monden.info din cate stiu eu, traficul mare vine intr-adevar din google dar pe cautari cu nume ale unor anumiti artisti sau piese ori albume ale lor.
La partea cu thumbnails lucrez, la vechea tema nu puneam dar la noua tema sunt nevoita sa pun si trebuie sa o fac manual, e ceva de munca.
Nu este tema respectiva. Despre mondenitati mai putin, dar daca e sa o luam pe aia dreapta, acum si pe urban.ro sunt articole ce pot fi catalogate ca facand parte din categ. "mondenitati" plus ca marea majoritatea a site-urilor de profil, site-uri ce apar si in Sati scriu despre mondenitati pentru ca vrem, nu vrem asta cauta oamenii. Totusi eu sper sa detin reteta succesului care sa nu ma oblige sa scriu doar mondenitati mai mult decat pot eu citi din aceasta, sa zicem, categorie :-)
Despre painea de mancat, tind sa cred ca aceasta exista oriunde numai ca difera cantitatea.
Content writer & marketing afiliat