Citat Postat în original de Clax Vezi Post
Publicul tinta este segmentul ce doreste sa slabeasca, in mare parte femei cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani.
Accesibilitatea si functionalitatea sunt 2 lucruri extrem de importante deoarece publicul tinta nu este foarte familiarizat cu internetul (de exemplu, foarte putini au profil de facebook, de cont de twitter nu mai vorbesc...).
Facebook
Foarte putine persoane din publicul tinta al siteului au cont de fb... totusi siteul are cateva likeuri (reale, nu am cumparat fani si nici nu doresc), nu am pus foarte mare accent pe asta pana acum.
Gresesti, publicul tau tinta, femei 20-40 de ani, este foarte activ pe facebook, si este exact publicul care da like la gramada, daca nici ele nu ar fi pe facebook cine ar mai activa. Eu am site cu acelasi public, si pot spune ca sunt active pe facebool, nu am auzit pe nici una dintre cele de pe forumul meu spunand ca nu are cont pe facebook
Dar trebuie sa inveti sa atragi, nici eu nu ma pricep la asta.
Poti face monetizare prin afiliere, convertesc destul de bine campaniile de afiliere pe nisa asta, sunt multi ce cumpara reclama de la mine pentru produse de slabire si spun ca sunt foarte multumiti (mai putin la mine ca eu nu sunt prea norocos la afiliere)