23rd September 2012, 08:26
1 out of 1 members found this post helpful.
Clax, este o idee foarte frumoasa, ca si branding imi place foarte mult, suna mai mult decat bine "Slabescu"! 
Pentru a putea avea parte de consistenta in SERP si pentru a-l putea reinvia, trebuie sa continui cu link building-ul. Desi nu imi place sa o spun (de "link building" este vorba), asa se numeste si e o chestiune esentiala in SEO, aceasta trebuia continuat si mai mult diversificat.
Cat priveste retelele sociale, trebuie sa integrezi slabescu.ro in social media, dar nu doar in facebook, ci si in twitter (mai vizibil de atat), google+ si chiar pinterest. Pentru a interactiona mai bine cu facebook, ar trebui organizat un concurs cu premii (reale), care sa aiba legatura cu deviza site-ului. Poti premia userii care se implica in mod activ in promovarea site-ului tau pe facebook, insa premiile ar trebui sa fie numai produse care au legatura cu dietele de slabire & co. De asemenea, poti stabili un parteneriat cu un producator de astfel de produse de slabit, iar premiile le poti da sub egida "Slabescu.RO & Nume Producator" (astfel, numele tau are o buna rezonanta, dar faci un bine si partenerului tau de business, care iti ofera sub forma de barter produsele respective). 
Cat priveste design-ul, nu sunt tocmai atras de el, chiar daca ai specificat ca nu vrei o perere despre el, eu nu iti voi spune nimic mai mult decat ca trebuie sa ii modifici culorile, pentru a fi cat mai calde, mai feminine si mai "gingase". Gandeste-te ca atunci cand caracterizezi acest site, trebuie sa caracterizezi in culori o femeie!
Ca si functionalitate, functia de cautare este mult prea jos, iti recomand o pozitie mult mai vizibila, deoarece este o functie deosebit de importanta pentru orice vizitatoare a site-ului tau.
Mult succes cu ideea, la cat mai multe articole unice si poate cat mai multe originale, poate realizate cu vedetele pe care le prezinti acum pe site! Mult succes cu munca de optimizare, este o munca nu tocmai usoara, mai ales ca mi se pare ca site-ul este usor penalizat din cauza a prea multor ancore identice (e o parere personala, cam 80% fondata dpdv tehnic). 
Andrei
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)