Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Vreau sa dezvolt la maxim siteul slabescu.ro

Afișare hibrid

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Uite o metoda care am incercat-o eu si a avut dublu efect. Organizeaza un concurs pe site iar una din conditii este ca participantii sa acumuleze puncte daca pun link-ul concursului la ei pe blog sau pe Facebook (desi aici obtii doar un nofollow dar castigi vizibilitate).

Ideea este sa oferi un premiu consistent ca sa starnesti interes. Daca nu vrei sa investesti bani, ia in considerare un barter in produse de slabit foarte cunoscute. Succes.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Chiar daca unii se supara ca imi bag nasul as vrea sa imi exprim si eu parerea. Dar te rog sa asculti de cei cu experienta nu de mine.

Pentru a mai creste in serp cred in primul rand ca va trebui sa mai adaugi articole. Ar fi ok sa ai mai multe articole care au in titlu, respectiv in link, cuvintele cheie pe care ai plecat.

Nu am inteles de ce ai afirmat ca publicul tinta nu e familiarizat cu internetul sau cu facebook. Conform google insights, termenii de cautare pe aceasta nisa sunt in crestere. Asta inseamna ca subiectul devine din ce in ce mai cautat.

Poate s-ar merita sa promovezi mai bine site-ul pe facebook si in locul unui forum clasic de discutii sau a comentariilor din wp sa folosesti comentariile prin facebook.

Legat de functionalitate ti-as recomanda sa adaugi si "Subiecte asemanatoare" la sfarsitul fiecarui articol. Lipsesc pozele din articole. Nu stiu daca e vorba de o strategie sau asa e tema dar stiu ca pe mine ca cititor ma atrag intotdeauna imaginile si ma fac sa citesc tot articolul. Indiferent de subiect.

In rest tema e cat se poate de ok. Design-ul e placut ochiului.

Bafta in continuare si mult succes cu site-ul. Cel mai important e sa continui si sa nu abandonezi ideea.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Editare post numai in maxim 5 minute
    De RoManiac în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th April 2013, 09:57
  2. Ajutor C++ in maxim 24 h !
    De MaXz în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th December 2011, 10:35
  3. Numar maxim de vizitatori online
    De tudorc11 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 29th August 2011, 18:43
  4. Simplitate la maxim
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th November 2010, 22:40
  5. Cum obtin reach maxim prin adwords
    De attempt în forumul Adwords
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th May 2009, 14:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •