22nd September 2012, 09:35
1 out of 1 members found this post helpful.
Chiar daca unii se supara ca imi bag nasul as vrea sa imi exprim si eu parerea. Dar te rog sa asculti de cei cu experienta nu de mine.
Pentru a mai creste in serp cred in primul rand ca va trebui sa mai adaugi articole. Ar fi ok sa ai mai multe articole care au in titlu, respectiv in link, cuvintele cheie pe care ai plecat.
Nu am inteles de ce ai afirmat ca publicul tinta nu e familiarizat cu internetul sau cu facebook. Conform google insights, termenii de cautare pe aceasta nisa sunt in crestere. Asta inseamna ca subiectul devine din ce in ce mai cautat.
Poate s-ar merita sa promovezi mai bine site-ul pe facebook si in locul unui forum clasic de discutii sau a comentariilor din wp sa folosesti comentariile prin facebook.
Legat de functionalitate ti-as recomanda sa adaugi si "Subiecte asemanatoare" la sfarsitul fiecarui articol. Lipsesc pozele din articole. Nu stiu daca e vorba de o strategie sau asa e tema dar stiu ca pe mine ca cititor ma atrag intotdeauna imaginile si ma fac sa citesc tot articolul. Indiferent de subiect.
In rest tema e cat se poate de ok. Design-ul e placut ochiului.
Bafta in continuare si mult succes cu site-ul. Cel mai important e sa continui si sa nu abandonezi ideea.