Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: Critici constructive pentru telefoane-nokia.net

lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    34
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de palaghianu Vezi Post
    P.S. Nu m-am referit la a copia articolul ci la a scrie unul original, folosindu-te bineinteles de informatia de acolo.
    In regula. Am inteles. Astept raspunsuri din partea voastra si pentru celelalte intrebari.
    Va multumesc !

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Revin.
    Am luat decizia de a adauga pe prima pagina un articol asa cum unii dintre voi mi-ati sugerat. Articolul poate fi gasit pe prima pagina a siteului telefoane-nokia.net .

Am nevoie de sfaturile voastre. Am creeat bine articolul? Din cate observ densitatea pe prima pagina pentru cuvantul cheie "telefoane nokia" este de 6.27. Este mult sau este ok asa?

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    30

Implicit

Iti recomand sa folosesti Yoast ca plugin SEO pentru ca iti ofera foarte multe date despre un articol perfect(detalii si despre densitate, daca imaginile au alt, si multe altele).

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

"Sediul principal al Nokia Corporation “preturi telefoane nokia” se afla in... "
    Nu stiu tie cum iti suna dar mie nu imi suna prea bine. Densitatea prea mare, textul prea scurt. Incearca un pic mai multa informatie.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

"Sloganul oficial al companiei Nokia (telefoane nokia)"

wow... nu stiu unde-ai invatat tu sa scrii texte cu keyword-uri in ele, insa nu faci o treaba prea buna. Imi vine greu sa cred ca o persoana cu experienta ta in SEO face asemenea .... lucruri, ca sa nu spun altfel. La o simpla verificare manuala a site-ului, te zboara imediat din index. Eu zic sa incerci sa folosesti keyword-urile mai natural... Cum ti-a aratat si Palaghianu.. Asta deja nu mai este SEO, este keyword stuffing spam la maxim, motiv pt care SEO este vazut asa cum este vazut acum de unii oameni. Tocmai pt ca se trezesc unii sa tranteasca toate keyword-urile posibile, fara sens, intr-o pagina si prin minune rankeaza sus pe google.

Eu zic sa citesti niste articole introductive si ghid-uri de SEO. Vezi ca sunt si aici pe forum, ai bloguri straine, cateva romanesti. Dar inainte de toate, arata putin respect pt eventualii cititori ai blogului tau si scoate acele keyword-uri fortate
    Signatura lipsa

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ai dreptate @tymbark. Tocmai din acest motiv ii recomandam intr-un post anterior cateva ghiduri pentru scrierea articolelor insa acolo nu se vorbea despre keyword stuffing pentru simplul motiv ca...nimeni nu face. @lukiano se gandeste doar la densitate insa pierde din vedere faptul ca in primul rand, textul de pe site ar trebui sa fie pentru utilizatorii acestuia.

Daca imi permiti, @lukiano, daca tot vrei sa incluzi acele cuvinte cheie pe care vrei tu sa optimizezi, macar fa acest lucru asa:

"Site-ul nostru ofera mai multe informatii despre toate modelele de telefoane nokia. Daca sunteti interesati de toate detaliile unui telefon nou lansat de nokia, de forma, marime, culoare, facilitati oferite si de multe alte informatii cum ar fi cele mai bune preturi telefoane nokia, cele mai bune smartphone-uri pentru o anumita activitate si multe altele, vizitati regulat site-ul nostru."
    Ultima modificare făcută de palaghianu; 23rd September 2012 la 17:33. Motiv: anacolut in propozitie :d

lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    34
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

S-a rezolvat cu articolul de prima pagina. Palaghianu s-a ocupat de tot si din cate se vede a facut o treaba excelenta. Daca vreunul dintre voi are nevoie de content il puteti contacta pe el.

As mai avea inca vreo cateva intrebari... Link building-ul cum este cel mai recomandat sa il fac? Imi puteti recomanda un plan de link building care sa imi ocupe aproximativ 3 ore pe zi? De exemplu: 8 directoare de articole; 1 articol intr-un director de articole, cateva postari de calitate (peste 25 de cuvinte) pe un forum ce permite link in semnatura si/sau in profil.
    Ancora din link-uri cum este cel mai bine sa o setez? Sa optez intre "telefoane nokia", "preturi telefoane" sau "www.telefoane-nokia.net" ?

Astept raspunsuri de la oameni cu experienta in SEO.
    Va multumesc !

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Cele mai bune sfaturi, raspunsuri la intrebarile tale, le gasesti in articolul de aici, scris de @Kidu care stie ce zice: Cum construim reteaua de linkuri dupa update-ul Penguin | Despre online, cu Serban Cristian

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Foarte "frumos".... Oriunde dau click pe site, se deschide auomat o pagina catre emag.ro, cu codul de afiliat.....

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Ce spune emag despre astfel de "tehnici"?
    Vand Advertoriale (pr 5)

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre nokia e71
    De meetzah în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd August 2008, 21:12
  2. Nokia n73
    De startblog în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th June 2008, 16:10
  3. Pareri constructive
    De Hetzenauer în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2