Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: Critici constructive pentru telefoane-nokia.net

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lukiano Vezi Post
    Mersi Flavian. Exact asa am sa fac.

2dor e un pic mai complicat cu parteneriatul cu Nokia Romania. Pentru video review pot lua de la telefonultau(dot)eu chiar daca o parte din vizitatori se vor duce sa cumpere de la ei si nu de la link-ul meu de afiliat de la emag. Cine stie, poate pe viitor voi incheia un parteneriat cu ei daca sunt de acord.
    Oricum ideea nu ar fi rea mai ales ca un video review ar fi acel ceva special pe care l-as da site-ului, iar multa lume il va salva in bookmarks si vor reveni.
    Nu e atat de complicat. Incearca sa le trimiti un email si vei fi surprins de rezultat

lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    34
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Sincer imi este jena sa le trimit un email prin care sa le cer telefoane pentru review, iar eu sa le pun pe un site cu 100 vizitatori/zi. E jenant. Acest lucru il am in vedere dupa obtinerea a minim 500 vizitatori/zi si dupa revizuirea continutului fiecarui telefon in parte (asta va dura ceva).

Adica banuiesc ca trebuie sa dai niste explicatii...de ce doresti acele telefoane pentru test.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Revin cu inca o mica intrebare. Daca ii creez continut site-ului sub forma de review cu specificatiile fiecarui telefon (ca in exemplul de mai devreme) credeti ca specificatiile sub forma de tabel luate dupa gsmarena imi vor face rau din punct de vedere SEO? Le consider esentiale pentru utilizatorii ce nu doresc sa stea sa caute prin review pentru anumite date ale telefoanelor. Stiu ca practic ma repet cu acel tabel, dar pentru utilizatori mi se pare mult mai util sa priveasca specificatiile unui telefon sub forma de tabel.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Poti sa le pui, dar schimba-le ordinea putin. Eventual poti pune printscreen-uri in loc sa le scrii (specificatiile), dar atunci va trebui sa compenseze review-ul.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    34
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Am luat o decizie pana la urma...Stergerea specificatiilor tip table preluate de pe gsmarena si introducerea unui review in locul acestora.
    La link-ul de mai jos aveti un exemplu. Spuneti-mi daca este bine cum am structurat continutul.
    LINK: http://www.telefoane-nokia.net/nokia-asha-305/

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Mi se pare perfect asa . Incearca sa mentii aceeasi ordine pentru a-ti obisnui vizitatorii, astfel le va fi mai usor.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

Incearca sa pui si pe prima pagina ceva continut, te ajuta mult la pozitionarea in serp pe diferite cautari. Home page-ul este cea mai acesata pagina din site.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    34
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Incearca sa pui si pe prima pagina ceva continut, te ajuta mult la pozitionarea in serp pe diferite cautari. Home page-ul este cea mai acesata pagina din site.
    M-am gandit si eu la acest aspect, dar nu stiu practic ce sa adaug in plus pe prima pagina. Dati-mi cateva idei.

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Un articol de ~400 cuvinte pe prima pagina in care sa vorbesti despre nokia in general (Nokia - Wikipedia) cat si despre scopul site-ului tau in online ar fi recomandat.
    Daca nu stii exact cum sa structurezi un articol bun pentru prima pagina, te ajuta @Dan cu postul de aici >http://forum.seopedia.ro/utile/21984...-calitate.html si @crt cu resursele de aici >http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...ncepatori.html

Vrei sa stii ce content sa urci pe site-ul tau pentru a incerca sa faci diferenta? Incearca sa te inspiri din toate articole despre nokia de aici si vezi ce iese.

nokia | eHow.com

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    34
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de palaghianu Vezi Post
    Un articol de ~400 cuvinte pe prima pagina in care sa vorbesti despre nokia in general (Nokia - Wikipedia) cat si despre scopul site-ului tau in online ar fi recomandat.
    Ar fi o optiune. Dar pe de alta parte pe prima pagina doresc sa se gaseasca noile articole postate. Credeti ca ar fi mai bine pentru SEO sa inlocuiesc ultimele articole pe home cu o pagina statica ce va contine un articol optimizat?
    Din punctul meu de vedere pe deoparte ar fi bine ca probabil ma va ajuta sa imi aduc homepage-ul printre primele rezultate pentru cuv. cheie "telefoane nokia", dar pe de alta parte ar fi rau deoarece expunerea articolelor ar scadea si implicit ar scadea si in SERPS pentru cuvinte cheie gen "pret nokia 111".

Este cu dus si intors. Cum credeti ca este cel mai util? Ultimele articole pe prima pagina sau o pagina statica ce va contine un articol optimizat?

PS: un articol copiat din wikipedia nu pot pune. Acesta trebuie modificat drastic, deoarece am incercat in trecut aceasta experienta, iar site-ul respectiv a fost penalizat de google pana la stergerea articolului respectiv.

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

P.S. Nu m-am referit la a copia articolul ci la a scrie unul original, folosindu-te bineinteles de informatia de acolo.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre nokia e71
    De meetzah în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd August 2008, 21:12
  2. Nokia n73
    De startblog în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th June 2008, 16:10
  3. Pareri constructive
    De Hetzenauer în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2