Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Nokia n73

startblog este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Locaţie
    Constanta, Romania
    Posturi
    297
    Putere Rep
    34

Implicit Nokia n73

Si asa e bar... deci putem discuta orice! Deci sa va zic ce am patit cu vodafone...
    Acum 2 saptamani mi-am cumparat un nokia n73 black music edition de la Vodafone. Totul bine si frumos pana peste o saptamana ma trezesc ca nu imi merge microfonul. Am mers l-a service (la vodafone de unde l-am luat) si l-au trimis la bucuresti.(eu sunt din constanta) Azi am primit mesaj ca s-a intors si m-am dus sa-l iau. Cand l-am primit mi-a zis doamna de la vodafone ca mi-au schimbat toata placa de baza... dau aupastrat carcasa fata si slide-ul de la camera. Nu am observat decat ca nu avea cauciucul care sa acopere slotul pentru card si i-am spus, a trimis un mesaj celor cu service-ul si marti o sa ma duc sa il puna. Dar cand am ajuns acasa si l-am deschis, si m-am uitat mai atent la el mi-am dat seama ca este defapt n73 normal pentru ca e visiniu si mi-am dat seama si dupa soft + ca ce e si mai intrigant este ca este si folosit, se vad ciobituri si este sters "scrisul" : "carl zeiss .. etc." De la camera
    Deci vodafone service sucks. Ma duc marti sa vad ce fac. Voi ce ati face in locul meu....?

PS: si joystickul este lasat in jos... (dar nu se vede decat daca te uiti cu atentie)

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de startblog Vezi Post
    Si asa e bar... deci putem discuta orice! Deci sa va zic ce am patit cu vodafone...
    Acum 2 saptamani mi-am cumparat un nokia n73 black music edition de la Vodafone. Totul bine si frumos pana peste o saptamana ma trezesc ca nu imi merge microfonul. Am mers l-a service (la vodafone de unde l-am luat) si l-au trimis la bucuresti.(eu sunt din constanta) Azi am primit mesaj ca s-a intors si m-am dus sa-l iau. Cand l-am primit mi-a zis doamna de la vodafone ca mi-au schimbat toata placa de baza... dau aupastrat carcasa fata si slide-ul de la camera. Nu am observat decat ca nu avea cauciucul care sa acopere slotul pentru card si i-am spus, a trimis un mesaj celor cu service-ul si marti o sa ma duc sa il puna. Dar cand am ajuns acasa si l-am deschis, si m-am uitat mai atent la el mi-am dat seama ca este defapt n73 normal pentru ca e visiniu si mi-am dat seama si dupa soft + ca ce e si mai intrigant este ca este si folosit, se vad ciobituri si este sters "scrisul" : "carl zeiss .. etc." De la camera
    Deci vodafone service sucks. Ma duc marti sa vad ce fac. Voi ce ati face in locul meu....?

PS: si joystickul este lasat in jos... (dar nu se vede decat daca te uiti cu atentie)
    trebuia sa-i faci inspectia cand ti l-au dat in mana, nu acasa. s-ar putea sa te f**a si sa zica ca asa era.
    eu nu am avut probleme cu nici un telefon,

acuma vreau sa-mi iau un e90.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Locaţie
    Constanta, Romania
    Posturi
    297
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu prea au cum, am gasit o poza in telefon facuta pe 01.01.2007 astia ma enerveaza la culme

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    38

Implicit

Nici orange nu sta mai bine la capitolul asta... acum cativa ani mi-am luat un k750, l-am dus in service pt. ca nu se mai deschidea, l-au tinut vreo 3 luni, i-au schimbat placa de baza, si cand mi l-au restituit am constatat ca nu-i functioneaza joystick-ul, am avut putin noroc ca stiam pe cineva de lucra la orange si am resusit sa-mi recuperez banii. Te sfatuiesc sa ceri banii inapoi sau un alt telefon, de data aceasta nou.
    Bafta!

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Locaţie
    Constanta, Romania
    Posturi
    297
    Putere Rep
    34

Implicit

Oare daca ma duc maine il primesc astia?

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Gianu Vezi Post
    trebuia sa-i faci inspectia cand ti l-au dat in mana, nu acasa. s-ar putea sa te f**a si sa zica ca asa era.
    eu nu am avut probleme cu nici un telefon,

acuma vreau sa-mi iau un e90.
    nu se merita e90 .
    ai putea sa spui la ce vrei sa il folosesti pentru banii aia?

vreau sa iti spun ca si eu am fost foarte happy insa dupa 2 saptamani am ajuns la concluzia: prea multi bani pt un tel.iti iei un laptop si rezolvi mai usor problemele .

kmofo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    bucuresti/RO
    Vârstă
    44
    Posturi
    33
    Putere Rep
    34

Implicit

startblog: Te duci frumusel inapoi la ei si le povestesti exact ce ai povestit si aici. Daca "doamna" nu te asculta sau nu-ti ofera nici o varianta buna de rezolvare, ceri sa vorbesti cu seful de magazin. Daca nici seful de magazin vrea sa te ajute ii ameninti cu protectia consumatorilor, si eventual chiar faci o sesizare la ANPC.

Acum vine vestea proasta. Sa nu crezi ca ANPCul o sa-ti rezolva garantat problema. Din experienta mea, in 70% din cazuri ANPCul da rezolutii in favoarea celor reclamati (adica in favoarea magazinelor).

Succes!

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Locaţie
    Constanta, Romania
    Posturi
    297
    Putere Rep
    34

Implicit

Multumesc. S-a rezolvat, si am facut si o reclamatie, acum am primit telefon nou si music edition.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

si pe viitor cand mai aveti probleme cu un telefon marca nokia , mergeti direct in service-uri specializate nokia (CIRMA ELECTRONICS) chiar daca ati cumparat telefonul de la un dealer gsm.
    numai bine.

dontedro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit va pot ajuta

si eu am un nokia n73 .. daca aveti nelamuri sau probleme cu el puteti sa imi dati un pm .. acum zilele astea ma gandesc sa imi iau un n81 8gb.. ce ziceti ? merita ?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre nokia e71
    De meetzah în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd August 2008, 22:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •