Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: Critici si sugestii pentru un amator

Vizualizare arbore

adiflorescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th August 2006
    Vârstă
    54
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit modificare

As vrea sa va multumesc pentru rabdarea de a sfatui un newbie! Mai ales lui too_night care mi-a furnizat noul look... Maestre, e mai bine asa?

ZaOne> da, sunt administratorul acestui site, in pauzele dintre lucrari si consultatii si procese. Citind sfaturile pe aici si analizandu-le logic, am ajuns la concluzia ca nu am de ce sa ma orientez ctre php, desi, recuosc, ar fi mai comod.
    In loc de asta, am introdus pe una din pagini un blog flash facut cu cofeecup si intentionez sa bag anunturile intr-un blog serendipity care sa trimita rss catre o alta pagina, sau chiar catre punctul de news din meniu. Nu am reusit sa pun doua puncte de news, unul cu interne si unul cu externe, dar modulul serendipity este activat si incep sa lucru la content. Acolo vor fi articole si alte texte cu variabilitate mare. In felul asta cred ca reusesc sa impac si capra si varza...

Am mai lucrat nitel si pe zona de documente. Incep sa ma prind cum merge treaba cu meniul. Din pacate, nu ma pricep sa traduc toate meniurile desi ar fi fain. O sa mai experimentez la layout... poate il fac praf! Deocamdata ma duc la nani!
    Ultima modificare făcută de adiflorescu; 1st September 2006 la 00:10.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. www.gamebase.ro - sugestii pentru optimizare.
    De serj în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th November 2007, 11:05
  2. Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th September 2007, 21:34
  3. Rog critica/sugestii pentru site-ul meu.
    De emanuel în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd August 2007, 13:45
  4. Sugestii de noi teme pentru o lista
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd June 2007, 12:36
  5. Sugestii Pentru Categorii Director Web
    De meetzah în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •