Da, bineinteles. Si, la fel, stergi style-ul din codul fiecarei pagini in parte.
Da, bineinteles. Si, la fel, stergi style-ul din codul fiecarei pagini in parte.
OK, asta ar fi primul punct pe lista. Am facut asta pentru prima pagina, sper ca in weekend sa pot dezvolta si pentru restul de pagini!
Ce altceva as mai putea face pe partea tehnica a site-ului?
O eventuala refacere, in php, ar fi utila?
Multumesc,
Adrian
Pai iti ia 2min pt.toate paginile; in fine, daca esti atat de ocupat...sper ca in weekend sa pot dezvolta si pentru restul de pagini!
Sincer sa fiu, daca as fi in locul tau, as renunta la site-ul asta si as lua un free template/chiar un layout bulk in CSS si ai rezolva multe dintre probleme; decat sa lucrezi la asta (care nu stiu ce e, ca n-are nici Doctype) si dupa cateva luni sa-ti para rau de investitia (ca timp) pentru el.
Parerea mea: iei de exemplu modelul "Two Column Flexible With Header" de aici si daca-l deschizi si te joci putin cu el in Dreamweaver, astazi il poti face sa arate exact ca site-ul tau de acum, dar in schimb va fi incomparabil mai bun ca si cod sursa (nu mai vb.de usurinta intretinerii si modificarii).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)