Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Sugestii Pentru Categorii Director Web

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

Salut,

Dupa cum probabil ati observat din semnatura mea, am si un director web pe site. momentan am doar 450 de situri inscrise, dar sunt multumit de cum merge. problema este ca nu mai sunt multumit de categoriile disponibile. initial am pus aceleasi categorii ca si categoriile in care se putea face inscrierea in directorul de firme. acum as dori insa sa ma axez pe o impartire mai accesibila. adica vreau sa aleg niste categorii in care siturila sa poata fi incadrate mai usor.

va rog sa-mi sugerati cateva categorii ce ar putea si cautate. o alta varianta la care m-am gandit ar fi aceea in care sa copiez (nu imi e rusine de acest cuvant) categoriile de pe trafic.ro insa nu stiu daca este vreo problema cu asta. pareri?

merrci anticipat.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

misu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    637
    Putere Rep
    37

Implicit

majoritatea "se inspira" din directoarele web consacrate. vezi ce poti face si tu.

arata foarte bine directorul tau, dar din pacate face redirectare, nu ai link-uri "cinstite". ma pregateam sa inscriu si eu vreo 5 site-uri cand am observat asta si am zis ca nu merita munca depusa... eu cred ca ai avea succes mult mai mare daca ai pune un link catre site-urile inscrise.
    Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Se pare ca in acest moment linkul nu merge.

Daca vrei sa faci o structura accesibila pt impartirea site-urilor este recomandat sa te insipiri din structura altor site-uri, asta neinsemnand sa o copi cap coada.

Deasemenea, este bine sa introduci o functie de genul : Sugereaza categorie.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

despre linkurile cinstite..... cam greu de gasit in zilele astea. oricum, o sa ma interesez sa vad daca pot face ceva in acest sens. cat despre categorii.... probabil le voi folosi aprox. pe cele de pe trafic. mi-e groaza insa cand ma gandesc ca trebuie sa clasific peste 400 de liunkuri manual.....
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Thumbs down

GATA !

Dupa 2 ore de benoclat ochii printr-un fisier php, m-am prins de faza si am reusit as fac linkurile din directorul web de pe situl meu sa fie linkuri fixe, care transfera PR. singura neplacere este ca acum nu se mai numara clickurile, dar asta cred ca nu supara pe nimeni :p

Va invit deci sa inscrieti situri in directorul meu (cand scriu acest post sunt deja 470).
    Adresa este in semnatura. Oricum, daca un admin este asa de bun, as dori sa-mi listeza si mie situl in lista cu directoare care transfera PR. (il rog frumos, nu degeaba.)

Astept parei. B)

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    46
    Posturi
    980
    Putere Rep
    42

Implicit

poti numara si click-urile si in acelasi timp sa fie si link direct, folosesti onClick la link, onClick va apela o functie ajax care actualizeaza nr. de click-uri.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Bruzli @ Feb 26 2006, 05:45 PM) [post=11036
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    poti numara si click-urile si in acelasi timp sa fie si link direct, folosesti onClick la link, onClick va apela o functie ajax care actualizeaza nr. de click-uri.
    ma depaseste...oricum, pentru moment consider ca e mai util pentru utilizatorii sitului meu sa aibe linkuri fixe decat sa vada c]
    [/QUOTE]

ma depaseste...oricum, pentru moment consider ca e mai util pentru utilizatorii sitului meu sa aibe linkuri fixe decat sa vada cate clickuri s-au dat pe ele.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Un exemplu bun in cazul tau il ofera scriptul PHP Link Directory, unde poti sa contorizezi usor fiecare click pe linkurile directe.

S-a folosit un simplu java si trimiterea catre un php care inregistreaza noua variabila in baza de date. Poti sa tragi un ochi, poate ii dai de capat.
    Boingeanu Ben

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Pot oferi sprijin in directia asta.

M-a mai intrebat cineva din forum-ul asta odata, parca, si i-am oferit date.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

nu stiu ce sa zic, momentan sunt foarte ocupat. o sa am simulare zilele astea si astia de la scoala nu prea ma lasa in pace (cica sa merg la olimpiada )
    oricum, atrunci cand o sa ma hotarasc, o sa apelej la ajutorul vostru.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 26th April 2009, 01:11
  2. Sugestii pentru un director romanesc
    De gloobal în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 23rd May 2008, 00:05
  3. www.gamebase.ro - sugestii pentru optimizare.
    De serj în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th November 2007, 12:05
  4. Rog critica/sugestii pentru site-ul meu.
    De emanuel în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd August 2007, 14:45
  5. Categorii romana director
    De beeuser în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th July 2007, 00:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii