Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Critici si sugestii pentru un amator

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

sper ca in weekend sa pot dezvolta si pentru restul de pagini!
    Pai iti ia 2min pt.toate paginile; in fine, daca esti atat de ocupat...
    Sincer sa fiu, daca as fi in locul tau, as renunta la site-ul asta si as lua un free template/chiar un layout bulk in CSS si ai rezolva multe dintre probleme; decat sa lucrezi la asta (care nu stiu ce e, ca n-are nici Doctype) si dupa cateva luni sa-ti para rau de investitia (ca timp) pentru el.

Parerea mea: iei de exemplu modelul "Two Column Flexible With Header" de aici si daca-l deschizi si te joci putin cu el in Dreamweaver, astazi il poti face sa arate exact ca site-ul tau de acum, dar in schimb va fi incomparabil mai bun ca si cod sursa (nu mai vb.de usurinta intretinerii si modificarii).

Mascka este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th May 2006
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    47
    Posturi
    496
    Putere Rep
    38

Implicit

centreaza`l,, ce sunt cu atatea img in acest site?? ma sperie.. e template.. bun.. trecem peste.. head`ul e mai mare decat restul.. la fel si footer`ul.. scoate chestia aia cu "Toate drepturile asupra materialelor", chestia cu "site optimizat pentru..." si chestia aia de numaratoare.. sunt aiurea si nefolositoare... a`ti creaza ditamai footer`ul...

vezi ca era o lista pe aici cu toate directoarele romanesti.. inscrie`l acolo..

next...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

off-topic, scuze: Sa mor daca nu ma blochez 1min cand vad/citesc a'ti stuff & altele. Pe cuvant, nu mint. @Mascka, wtf is that?!??

adiflorescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th August 2006
    Vârstă
    54
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Hm... Am descoperit si pagina a doua a comentariilor... Nu radeti! Template-ul face parte dintr-o colectie de vreo 5000 pe care, tineti-va bine, am cumparat-o cu imensa suma de vreo 25 de dolari.
    De acolo provine iar eu mi-am bagat nasul, dupa cunostinte...
    Cu timpul... Asta este alta treaba... Acasa mai este si un BB mic care cere atentie.
    O sa incerc sa vad cum stau lucrurile cu template-ul CSS. La prima vedere pare fain!
    L-am descarcat iar in Macromedia arata ca naiba, cu campuri suprapuse, plus ca programul a identificat nu stiu ce erori...
    Cred ca o sa il dau pe mana cuiva ca deja haleste mai mult timp decat post sa ii acord...
    Ultima modificare făcută de adiflorescu; 12th August 2006 la 10:24.

Mascka este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th May 2006
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    47
    Posturi
    496
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de too_night Vezi Post
    off-topic, scuze: Sa mor daca nu ma blochez 1min cand vad/citesc a'ti stuff & altele. Pe cuvant, nu mint. @Mascka, wtf is that?!??
    @too_night ...... te deranjeaza greselile mele gramaticale sau apostroful.. pentru gramatica mai dau vine pe oboseala.. pentru apostrof pe obisnuinta... nu sunt scuze ci explicatii... am sa incerc sa remediez

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

off-topic:
    @too_night ...... te deranjeaza greselile mele gramaticale sau apostroful.. pentru gramatica mai dau vine pe oboseala.. pentru apostrof pe obisnuinta... nu sunt scuze ci explicatii...
    imi pure ruu ducu te-u derunjut; nu in ideeu ustu ti-um zis; o su mu ubtin pe viitor.

p.s. am inlocuit pe “a” cu “u”, cum tu ai inloc.”i” cu “a”; daca nu ti se pare deranjant la citire, atunci eu imi cer scuze.
    p.p.s. liniuta, aportrof, tot impreunat se scrie chestia.

on-topic:
    L-am descarcat iar in Macromedia arata ca naiba, cu campuri suprapuse, plus ca programul a identificat nu stiu ce erori...
    Cred ca o sa il dau pe mana cuiva ca deja haleste mai mult timp decat post sa ii acord...
    O sa incerc eu azi/maine o metamorfozare CSS a site-ului tau; "pro bono"...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Vezi asta. Dpdv al codului sursa, e net superior (implicatii SEO, too); il "cosmetizezi" tu cum vrei. E valid XHTML Strict si CSS.

"azi"-edit: well, se pare ca m-am stresat degeaba...
    Ultima modificare făcută de too_night; 15th August 2006 la 12:43.

adiflorescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th August 2006
    Vârstă
    54
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Smile

Nu te-ai "stresat" degeaba, pur si simplu am avut o zi plina numai de drumuri. Pe caldurile astea... Cam 120 km, in oras.

zaOne este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    15th August 2006
    Posturi
    35
    Putere Rep
    36

Implicit

salut, cred ca ti-ar prinde bine o refacere in php mai ales daca esti admin-ul acestui site. Ar fi simplu sa ii faci o parte de administrare, dupa care o sa fie usor sa il dezvolti in continut.
    Si totusi designul ala, la fel cu te-a sfatuit si Diana, e putin cam funebru. O fi el birou de avocatura dar nici chiar asa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu cred ca este cazul de asa ceva; nu este un portal, magazin on-line sau altele de genul; este un site de prezentare, asta este ideea lui de baza; atat timp cat este vorba de cateva pagini care poate vor fi modificate, eventual adaugate cateva cu timpul, chiar nu vad necesitatea dezvoltarii in php.

Refer.la design-ul "funebru": pare putin exagerat termenul; nu zic ca nu ar fi benefica o schimbare, dar asta se poate face f.simplu si simtitor prin inlocuirea banner-ului (care cred ca a dus la aparitia parerii de "funebru"....) cu unul mai primitor poate, eventual cosmetizarea content-ului, sa nu fie chiar siruri-siruri de text, acum poate fi obositor/plictisitor si nu cred ca cineva va sta sa il citeasca pe tot. Ar trebui sa fie mai scurt si la obiect (cel putin home-ul, restul poate fi mai detaliat).

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. www.gamebase.ro - sugestii pentru optimizare.
    De serj în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th November 2007, 11:05
  2. Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th September 2007, 21:34
  3. Rog critica/sugestii pentru site-ul meu.
    De emanuel în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd August 2007, 13:45
  4. Sugestii de noi teme pentru o lista
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd June 2007, 12:36
  5. Sugestii Pentru Categorii Director Web
    De meetzah în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •